![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut! Sunt un fericit castigator al DV 2013 . Ma gandesc sa emigrez in New Hampshire . Ceva pareri despre locatie? Locuri de munca se gasesc?
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Alt motiv, ar fi faptul ca-i un stat extrem de mic, cu o populatie sub 1.5 milioane, si chiar daca somajul e f scazut, nu stiu cite joburi sint ? Nu multe. In plus, cheltuielile de zi cu zi sint destul de ridicate. Daca te orientezi spre sud, Boston e aproape, si probabil sansele de a gasi un job sint mai mari. Depinde si ce fel de job vrei, si mai ales cit de buna-i engleza. Ti-as sugera sa citesti pe linkurile mai jos: http://www.city-data.com/forum/new-hampshire http://www.city-data.com |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
si eu sunt de parere sa incerci in Boston, cel putin eu in zona aia ma duc, mi se pare cel mai ok pentru inceput
CN 2013EU000024xxx 05/05/12 Status check (winner) 05/16/12 Documents sent to KCC 05/27/13 Medical Exam (Regina Maria) 05/29/13 Interview (Successful) 06/03/2013 OTP-LON-DUB-BOS ![]() 06/17/2013 SSN Arrived 07/13/2013 GC Arrived |
|
|||
|
|||
![]()
Boston e extrem de sump, dar sint si joburi. Daca nu, incercati zona DC, si chiar si in centrul Americii, unde costul vietii e mult mai scazut.
|
|
||||
|
||||
![]()
extrem de scump? e prima data cand aud asta avand in vedere ca initial am vrut new york
CN 2013EU000024xxx 05/05/12 Status check (winner) 05/16/12 Documents sent to KCC 05/27/13 Medical Exam (Regina Maria) 05/29/13 Interview (Successful) 06/03/2013 OTP-LON-DUB-BOS ![]() 06/17/2013 SSN Arrived 07/13/2013 GC Arrived |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Noua Anglie este apreciata pentru viata linistita , dezvoltarea economica si formele de relief care iti ofera multe oportunitati daca iti plac drumetiile si sporturile de iarna.In statele din Noua Anglie, albii sunt majoritari.Ca un inconvenient major ar fi clima, de regula umeda, indiferent de anotimp, cu efecte negative asupra celor care au probleme cu caile respiratorii(de exemplu astm bronsic). Olanda are suprafata de doua ori mai mare ca si statul New Hampshire insa are o populatie de aproape 17 milioane locuitori. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Umezeala este prezenta pe toata coasta de Est. Mai in sud se adauga temperaturile ridicate de nu-ti vine sa iesi din casa. Noroc cu progresul tehnologic; incet-incet unele articole vestimentare incep sa tina pasul cu clima, absorb umezeala de pe piele si o duc la suprafata hainei. Nu e chiar ca distraiele din Dune, insa e totusi mai bine decat doar bumbac, ca pe vremea Scarletei dusa cu vantul.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|