Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Noua Anglie

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2012, 05:18 PM
Georginson Georginson is offline
Membru
Invatzacel

Default New Hampshire

Salut! Sunt un fericit castigator al DV 2013 . Ma gandesc sa emigrez in New Hampshire . Ceva pareri despre locatie? Locuri de munca se gasesc?
Reply With Quote
Old 09-03-2012, 05:57 PM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by Georginson View Post
Salut! Sunt un fericit castigator al DV 2013 . Ma gandesc sa emigrez in New Hampshire . Ceva pareri despre locatie? Locuri de munca se gasesc?
Nu te pot ajuta prea mult, n-am fost decit in vizita, si sa fiu cinstit, nu m-as muta. Dar altora le place. Mie nu-mi plac iernile lungi si friguroase.
Alt motiv, ar fi faptul ca-i un stat extrem de mic, cu o populatie sub 1.5 milioane, si chiar daca somajul e f scazut, nu stiu cite joburi sint ? Nu multe. In plus, cheltuielile de zi cu zi sint destul de ridicate. Daca te orientezi spre sud, Boston e aproape, si probabil sansele de a gasi un job sint mai mari. Depinde si ce fel de job vrei, si mai ales cit de buna-i engleza.
Ti-as sugera sa citesti pe linkurile mai jos:

http://www.city-data.com/forum/new-hampshire

http://www.city-data.com
Reply With Quote
Old 09-03-2012, 08:34 PM
Membru
Invatzacel

Quote:
Originally Posted by Milie View Post
Nu te pot ajuta prea mult, n-am fost decit in vizita, si sa fiu cinstit, nu m-as muta. Dar altora le place. Mie nu-mi plac iernile lungi si friguroase.
Alt motiv, ar fi faptul ca-i un stat extrem de mic, cu o populatie sub 1.5 milioane, si chiar daca somajul e f scazut, nu stiu cite joburi sint ? Nu multe. In plus, cheltuielile de zi cu zi sint destul de ridicate. Daca te orientezi spre sud, Boston e aproape, si probabil sansele de a gasi un job sint mai mari. Depinde si ce fel de job vrei, si mai ales cit de buna-i engleza.
Ti-as sugera sa citesti pe linkurile mai jos:

http://www.city-data.com/forum/new-hampshire

http://www.city-data.com
Multumesc mult ! Mai astept si alte pareri.
Reply With Quote
Old 09-05-2012, 10:48 AM
alex007's Avatar
alex007 alex007 is offline
Forumar fidel
Profesor

si eu sunt de parere sa incerci in Boston, cel putin eu in zona aia ma duc, mi se pare cel mai ok pentru inceput
05/27/13 Medical Exam (Regina Maria)
05/29/13 Interview (Successful)
06/03/2013 OTP-LON-DUB-BOS
06/17/2013 SSN Arrived
07/13/2013 GC Arrived
Reply With Quote
Old 09-06-2012, 03:00 AM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by alex007 View Post
si eu sunt de parere sa incerci in Boston, cel putin eu in zona aia ma duc, mi se pare cel mai ok pentru inceput
Boston e extrem de sump, dar sint si joburi. Daca nu, incercati zona DC, si chiar si in centrul Americii, unde costul vietii e mult mai scazut.
Reply With Quote
Old 09-06-2012, 09:39 AM
alex007's Avatar
alex007 alex007 is offline
Forumar fidel
Profesor

Quote:
Originally Posted by Milie View Post
Boston e extrem de sump, dar sint si joburi. Daca nu, incercati zona DC, si chiar si in centrul Americii, unde costul vietii e mult mai scazut.
extrem de scump? e prima data cand aud asta avand in vedere ca initial am vrut new york
05/27/13 Medical Exam (Regina Maria)
05/29/13 Interview (Successful)
06/03/2013 OTP-LON-DUB-BOS
06/17/2013 SSN Arrived
07/13/2013 GC Arrived
Reply With Quote
Old 03-07-2013, 03:17 PM
Sorin_2002_ Sorin_2002_ is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by Georginson View Post
Ai ajuns pana la urma in U.S.?Te-ai stabilit in New Hampshire?
Noua Anglie este apreciata pentru viata linistita , dezvoltarea economica si formele de relief care iti ofera multe oportunitati daca iti plac drumetiile si sporturile de iarna.In statele din Noua Anglie, albii sunt majoritari.Ca un inconvenient major ar fi clima, de regula umeda, indiferent de anotimp, cu efecte negative asupra celor care au probleme cu caile respiratorii(de exemplu astm bronsic).
Olanda are suprafata de doua ori mai mare ca si statul New Hampshire insa are o populatie de aproape 17 milioane locuitori.
Reply With Quote
Old 07-04-2013, 05:30 AM
Membru
Invatzacel

Quote:
Originally Posted by Sorin_2002_ View Post
Ai ajuns pana la urma in U.S.?Te-ai stabilit in New Hampshire?
Noua Anglie este apreciata pentru viata linistita , dezvoltarea economica si formele de relief care iti ofera multe oportunitati daca iti plac drumetiile si sporturile de iarna.In statele din Noua Anglie, albii sunt majoritari.Ca un inconvenient major ar fi clima, de regula umeda, indiferent de anotimp, cu efecte negative asupra celor care au probleme cu caile respiratorii(de exemplu astm bronsic).
Olanda are suprafata de doua ori mai mare ca si statul New Hampshire insa are o populatie de aproape 17 milioane locuitori.
Salut ! Pana la urma m-am stabilit in NH . L-a inceput am ales MA dar m-am lasat pagubas , preturile extrem de ridicate , nu ma puteam intretine la inceput . NH este foarte linistit , dar parca linistea asta este stresanta uneori , nu vezi lume pe strada , prin cartier nimic.. dar neh.. cica asta este America . Umiditatea ne omoara , este insuportabila . Sunt foarte curios cum este iarna , oare la fel? acum ori ca ploua ori ca este soare este la fel.. Cu joburile este cam greu perioada asta , toata lumea in vacante nu am nimerit bine perioada dar intr-un final am gasit ceva de munca. Sper sa fie totul bine intr-un final ! Tu stai in NH?
Reply With Quote
Old 07-05-2013, 09:12 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Umezeala este prezenta pe toata coasta de Est. Mai in sud se adauga temperaturile ridicate de nu-ti vine sa iesi din casa. Noroc cu progresul tehnologic; incet-incet unele articole vestimentare incep sa tina pasul cu clima, absorb umezeala de pe piele si o duc la suprafata hainei. Nu e chiar ca distraiele din Dune, insa e totusi mai bine decat doar bumbac, ca pe vremea Scarletei dusa cu vantul.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules