![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Loteristi castigatori la DV 2012, aveti acest subiect ca sa va prezentati aici intr-un mod organizat.
Invit fiecare castigator sa spuna despre el cateva detalii cheie (puteti omite oricare dintre informatii, e alegerea userului ce doreste sa posteze): - case number (nu va dati intreg case numberul, importante sunt doar ultimele cifre din coada, de ex un case number de genul 00012345, vi-l dati ca 12xxx sau 123xx) - locatie: Campina (de ex) sau Banat (daca se doreste a fi mai vag) - varsta (pentru cine doreste) - starea civila: casatorit, 2 copii - numarul aplicatiilor la DV (de cate ori ati aplicat pana ati castigat) - forma de invatamant absolvita Am exclus din forma anilor precedenti data primirii primului plic intrucat verificarea se face online. Am mai adaugat 2 intrebari la cerere. Mai puteti adauga detalii care le considerati semnificative dar, va rog, nu adresati intrebari la acest subiect. Am creat un subiect total separat pentru intrebari cu titlul: Intrebari si raspunsuri pentru promotia de loteristi DV2012 pe care il gasiti aici: http://paginaloteristilor.ro/for...ad.html?t=13330 Subiectul de fata este doar de prezentare si atat. Orice intrebari aveti, va rog postati la rubricile potrivite. Orice postare care nu are legatura cu subiectul va fi mutata sau stearsa. Va multumesc anticipat pentru intelegere. Mult noroc si bafta tuturor, Gianina
|
||||
|
||||
![]()
Salut!
Sunt Elena. Ma bucur sa deschid lista castigatorilor DV2012... ![]() case number: 2012EU00009xxx locatie: Paris varsta: 27 ani stare civila: necasatorita nr aplicatiilor: 4 ori |
|
||||
|
||||
![]()
Salut si felicitari tuturor castigatorilor! Noi suntem Ciprian (Dinosrules) si Alina (sotia norocoasa).
case number: 2012EU00006xxx locatie: Bucuresti varsta: 29 ani stare civila: casatorita nr aplicatiilor: 2 ori |
|
|||
|
|||
![]()
- case number :2012EU000049XX
- locatie: Chisinau - varsta 31 - starea civila: casatorit, 1 copil - numarul aplicatiilor la DV: 2 - forma de invatamant absolvita :superioare Suntem printre norocosii care au cistigat si prima si a doua oara.Bafta tuturor!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Salut!
Sunt Cristi si din intamplare am fost selectionat, norocul meu. case number: 2012EU00008xxx locatie: Suceava varsta: 37 ani stare civila: casatorit nr aplicatiilor: prima data Bafta tuturor |
|
|||
|
|||
![]()
Sotul meu este norocosul:
-case number :2012EU000208xx - locatie: Galati - varsta 41 - starea civila: casatorit, 2 copii - numarul aplicatiilor la DV: 1 - forma de invatamant absolvita: superioare |
|
|||
|
|||
![]()
Buna, sunt Andreea si cu surprindere am descoperit ca am fost selectata.
case number: 2012EU00030xxx locatie: Bucuresti varsta: 28 ani stare civila: necasatorita nr aplicatiilor: prima data Ma bucur mult, dar sunt si foarte confuza in ce priveste pasii de urmat, deci probabil voi posta destul de multe intrebari ![]() Last edited by Aramis; 07-17-2011 at 01:20 PM. |
|
|||
|
|||
![]()
buna,
case number:2012EU0002xxxx stare civila: casatorit varsta:31 ani studii: universitare am castigat dv a doua oara,prima data sotia,acum eu ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
-case number:2012EU0002xxxx
-locatie: Transilvania -starea civila: casatorita -numarul aplicatiilor la DV: 6 ori -forma de invatamant absolvita: masterat |
|
|||
|
|||
![]()
case number 2012EU00003xxx
stare civila necasatorit ( deocamdata ![]() ![]() studii universitare varsta 29 ani nr aplicatiilor prima data Felicitari tuturor!!! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Castigatori la DV-2012 prezentati-va aici! Ediția 1 Mai | interistul | Am cistigat Loteria Vizelor! | 134 | 05-23-2011 01:02 AM |
Castigatori la DV-2010 prezentati-va aici! | Gianina | Am cistigat Loteria Vizelor! | 43 | 03-24-2011 09:09 PM |
Castigatori la DV-2011 prezentati-va aici! | Gianina | Am cistigat Loteria Vizelor! | 64 | 03-23-2011 09:31 AM |
Castigatori la DV 2009 prezentati-va aici | Gianina | Am cistigat Loteria Vizelor! | 48 | 05-04-2009 03:28 PM |