![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Servus!
Nu am mai ntrat de multa vreme pe forum si tin sa multumesc celor care de a lungul timpului ne au raspuns la nelamuriri. Acum dupa un an de America putem sa spunem ca ne e destul de bine dar e loc si de mai bine.Dupa cateva job uri de supravietuire am reusit sa imi gasesc in domeniul meu -dar cu ajutorul unui prieten care e aici de 8 ani(ASA CA DACA CAUTATI UN LOC DE MUNCA NU UITATI SA APELATI LA PRIETENI-conteaza fff mult sa va recomande cineva). Acum vrem sa ne cumparam a doua masina ne am gindit la una japoneza dar am vrea cateva sfaturi ca am inteles ca dealerii sunt f smecheri!!!! Am verificat scorul de credit nu e stralucit e pina in 700 deci nu o sa ne asteptam la o dobinda mica ,,,din pacate! ![]() Apreciem sfaturile voastre si va multumim pentru amabilitate! Bafta si spor la munca! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mergi cu cineva care se pricepe bine la negociere.
Incearca la banci/credit union sa obtii imprumut. E mare diferenta daca te duci si ai deja imprumut aprobat sau daca ceri imprumut de la dealer. Negociaza cat mai mult, cel mai bun pret este INVOICE sau chiar sub $500-$1000. Conteaza si cat vrei sa pui down payment. Daca te gandesti sa zicem la $2000, atunci la dealer ii zici doar $1000, oricum o sa ridici suma la $2000. NU cumpara masina in ziua aia, cere un pret....si pleaca. Mergi la cat mai multi dealeri. Cere quote pe net, daca au site. Mergi cu cat mai multe oferte la tine (daca ai) si intreaba-l pe dealer daca poate sa iti dea acelasi pret sau chiar mai mic. ..... NU cumpara in ziua aia, lasa-l pe dealer sa te sune a doua zi. Bafta.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Imprumuturile luate prin dealer sint de regula dezavantajoase pentru voi, chiar daca la prima vedere nu pare. Nu va lasati influentati, vinzarile sint la pamint, asa ca vinzatorul va face mai multe concesii acum, decit acum citiva ani. Dedicati cel putin doua saptamini acestui proiect. Tentatia e mare, dar daca mergeti acasa si discutati despore ce ati gasit in acea zi, deciziile se fac cu mintea limpede. Sugestie: daca va hotariti la o masina mai veche (2000-2002 Honda Accord sau Civic), luati-o cu banii jos, asa nu mai trebuie sa platita asigurare in "full". |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Am urmat sfatul lui trip si am apelat la banca noastra raspunsul a fost nu Ma dispera oamenii astia...Am facut si credit card de cateva luni..si nu vrem decat 5-6 mii ptr un jaf de masina. raspunsul e acelasi NU! Sunt curioasa cum o sa fie cu voi , tineti-ne la curent! |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
http://www.firstflorida.org/auto_center.htm |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
NUUUUUU! Cica nu aveam destul timp la locul de munca si la adresa,(desi avem aproape un an). E jale...nu mai dau astia deloc credite eu una m'am convins....tot cu bus-ul merg. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Bafta! |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Pai ce scor vrei sa faci in cateva luni? Si dupa 2-3 ani iti vor spune ca esti inca la inceput. Un scor de 700+ poti sa il faci dupa 6-12 luni de folosire a credit cardurilor, dar nu asta e important. Ce conteaza mai mult este "de cat timp ai aceste credit carduri". Singurul lucru care va poate ajuta este co-signer. Din pacate nu stiu cine este nebun sa se bage acum. Ce garantie oferi tu ca vei avea job si peste 1 an si ca platesti la timp? O persoana cu scor bun, s-a chinuit ani buni sa il faca, de stricat il poti strica si daca platesti o zi mai tarziu. Nici inainte cand mergea economia nu gaseai co-signeri, este foarte riscant sa te bagi pentru cineva, chiar si ruda fiind. O sa vezi peste cativa ani cand vei avea scor bun, cate persoane ajuti.
|
|||
|
|||
![]()
Servus!
. Am fost la dealer -Grossinger Toyota.Nu au vrut sa ne dea ce am vrut noi ne bagau pe git o toyota yaris scumpa.Nu e nimic,mai incercam saptamina asta! Am urmat sfaturile -sa nu cumparam de la primul dealer! Acum avem in vedere si o alta marca de masina-Suzuki Forenza? Aveti ceva pareri de ea? Am citit review-uri bune la modelele din 2007. Stiti cumva o Scoala de soferi romineasca?Sau cam cat ar costa pe ora? Va multumesc! Vasile |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cum ti-am zis, mergi (direct/telefon/internet) la cel putin 5-6 dealeri si compara preturile. Nu stiu de Suzuki nimic, in general toate japonezele sunt bune.
Pretul la Toyota / Honda este destul de mare, dar eu zic ca merita banii. Mai ales daca cumperi ceva cat mai nou sau nou, nu o sa ai nevoie decat schimb de ulei si bani de benzina. La masina noua, cel mai bine de cumparat din octombrie pana prin ianuarie...apare modelul pentru anul viitor si inca gasesti modelul pe anul curent, deci au discount la cele "vechi" de anul asta. La cele vechi, bine este la sfarsit de luna, au "sale numbers" si incearca sa vanda cat mai mult sa ajunga la numarul cerut. Iarasi bine este sa nu mergi in weekend, cand au destui clienti. Ia mergi luni sau marti, sa vezi cate persoane vor sa cumpere masini. Scoala de soferi romaneasca inca nu am auzit, dar poate sunt in Chicago. De curiozitate, la ce iti trebuie scoala? Nu poti da examen fara?
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Am nevoie de sfaturi! | lauragorgoteanu | Experientele loteristilor ajunsi in America | 3 | 12-10-2009 08:44 PM |
Probleme cu masina in service | Liviut | Experientele loteristilor ajunsi in America | 21 | 05-29-2006 10:12 AM |
CUMPARARE MASINA | Roman | Mica publicitate - oferte si cereri | 6 | 12-29-2004 05:47 PM |