Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Primii pasi
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Primii pasi

Dupa o luna de America si alte 2 saptamini de ... Romania :)

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2007, 07:28 PM
codrin codrin is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Default Dupa o luna de America si alte 2 saptamini de ... Romania :)

Hello,

Nu am fost f activ in ultima vreme dar totul s-a desfasurat f rapid si cu multe evenimente.
Am ajuns in state (Chicago) pe 5 iulie... si am plecat pe 3 August Acum sintem in Romania. Povestea e lunga si are legatura si cu Australia asa ca voi prezenta pe scurt.
Dupa cum unii poate isi mai aduc aminte inca sint student in Australia si cum trebuia sa fac un stagiu overseas am zis ca combin utilul cu placutul si am cautat o univ in Chivago pt ca tot mergeam acolo. Greseala a fost ca nu am discutat f multe detalii iar cind am ajuns acolo nu a fost exact cea ce ma asteptam asa ca am decis sa nu continui cu ei.

Pt SSN uri am fost a 2a zi si am aplicat si ne-au venit in 8 zile al sotiei, respectiv 10 al meu. GC 3 saptamini, respectiv 3 si 1/2 ...plus cite 2 seturi de wecome notice Poate au mai venit si altele intre timp.
Stiu ca a stat numai o luna si am fost numai in Chicago insa asa ca o 1 impresie ne-a placut si ne place mai mult Australia. Bineinteles, comparativ cu Romania e mult mai bine in state, cel putin pt noi.
Cit timp am stat sotia a aplicat pt joburi, a fost si la citeva interviuri, e in baza de date a unei agentii de recrutare etc... chiar cind eram pe aeroport mai sunasera vreo 2 tipi pt interviuri... Oricum la ea fiind pe customer service mai apar si joburi unde se lucreaza numai pe commission asa ca tb sa puna mai multe intrebari cind suna lumea.
Motivul pp pt care ne-am intors in Romania a fost necesitatea unei perioade de pauza de la stress si pt a-mi putea gasi linistit o alta universitate (plus mai e posibilitatea ca acel stagiu sa il fac in Europa). Anyway, in maxim 3 luni ne vom reintoarce (am aplicat si pt reentry permit pt orice eventualitate ... dar chiar daca se aproba nu vom avea nevoie de el sigur, doar daca intervine altceva).
Ma folosesc de ocazie si pt a cere ceva informatii despre Seattle unde am gasit o univ cu un departament f apropiat de ceea ce ma intereseaza pe mine si depre Denver , CO. Ar i pe lista in vederea intoarcerii, alaturi de Phoenix unde stim ca existao mina de oameni care merita tot respectul pt ceea ce fac.
Ma opresc aici, dupa pauza pe care amfacut-o am scris f mult
O zi buna
Codrin
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 07:30 PM
codrin codrin is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Am nevoie de un mic edit la thread name: 2 saptamini de ......Romania
Mercic
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 10:09 PM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Nu stiu in ce domeniu cauti tu, dar universitati multe, bune, chiar celebre se gasesc in California sigur.

Odihna placuta!

P.S. Daca nu ne laudam pe forum, nu inseamna ca aici ii tratam pe nou veniti ca pe straini. Dar ma rog...
Old 08-16-2007, 10:48 PM
codrin codrin is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Quote:
Originally Posted by Shrek View Post
Nu stiu in ce domeniu cauti tu, dar universitati multe, bune, chiar celebre se gasesc in California sigur.

Odihna placuta!

P.S. Daca nu ne laudam pe forum, nu inseamna ca aici ii tratam pe nou veniti ca pe straini. Dar ma rog...
Stiu ca sint ... bine universitati sint peste tot in state. Nu tin cont numai de asta insa. Deocamdata am cautat doar pt stagiul de 3-4 luni pe care il am de facut, dar daca se poate sa fie o univ si intr-o zona unde sa ne placa sa raminem si pe mai departe nu ar fi rau. De asta intrebasem de Denver si Seattle unde am gasit univ potrivite. Mai fac sapaturi si in alte zone.

Treaba cu Pheonix a fost un exemplu doar. Stiu ca sint si in alte zone, si in CA chiar Nu de mult am vb cu Monica daca iti spune ceva numele
Si in Chicago am gasit la fel ... loterist vechi, nu cred ca stie de forum asa ca nici nu avea cum a zica ceva.
Reply With Quote
Old 08-17-2007, 04:17 AM
MirceaGoia's Avatar
MirceaGoia MirceaGoia is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by codrin View Post
Ma folosesc de ocazie si pt a cere ceva informatii despre Seattle unde am gasit o univ cu un departament f apropiat de ceea ce ma intereseaza pe mine si depre Denver , CO. Ar i pe lista in vederea intoarcerii, alaturi de Phoenix unde stim ca existao mina de oameni care merita tot respectul pt ceea ce fac.
Codrin
Si ce te intereseaza pe tine la o universitate? Ce stagiu in ce domeniu trebuie sa faci? (eu am citit din posturile tale, de aia intreb...)
http://www.readwriteweb.com/archives...in_romania.html - starea Web 2.0 in Romania
Reply With Quote
Old 08-17-2007, 10:16 AM
codrin codrin is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Quote:
Originally Posted by MirceaGoia View Post
Si ce te intereseaza pe tine la o universitate? Ce stagiu in ce domeniu trebuie sa faci? (eu am citit din posturile tale, de aia intreb...)
Crezi ca mai stiu? In principiu cut un departament de microbilologie unde sa existe vreo persoana, doua interesate de behavioral studies sau/si bacterial attachments on surfaces. Am gasit ceva f promitator in Seattle. Cam pe aici, bine mai sint chestii de detaliu dar daca exista baza de mai sus, restul se rezolva. Bine ar mai fi si chestii administrative care tb stabilite. Aici de fapt a fost marea problema in Chicago.
Oricum, asta e un mic mare criteriu in alegerea vitoarei destinatii. Daca s-ar putea ca cel stagiu sa il fac intr-un oras unde am si vrea sa raminem in continuare ar fi super.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules