Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Los Angeles +
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Los Angeles +

Firma rezonabila de taxe in California

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2007, 04:18 AM
adrianC's Avatar
adrianC adrianC is offline
Forumar fidel
Aspirant

Question Firma rezonabila de taxe in California

Buna,
Va rog dati-mi si mie o adresa de o firma rezonabila in zona San Gabriel Valley, respectiv cat mai aproape de Rowland Heights!
Am fost azi la H&R Block si mi-au cerut $200 pt 2 formuri! In Michigan cu aceleasi formulare ne-au cerut $70! E ceva straniu cu H&R Block sau asta e California? Mentionez ca nu doresc sa le fac on-line sau cu software, etc, va rog sa imi dati ceva adrese in zona, ASAP.
Multumesc
Cami
Reply With Quote
Old 03-09-2007, 07:07 AM
cal_user cal_user is offline
Profesor
Forumo-dependent

In cazul vostru pare ca sint trei declaratii de completat: federal, Michigan state tax, California state tax. Hai ca merita 200, daca iti scoate un refund substantial.
Reply With Quote
Old 03-09-2007, 09:54 AM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default taxe

Nu stiu pe nimeni in zona ta, dar stiu la 20 de mile de voi, in Anaheim. Noi ne facem de 3 ani taxele la o romanca, Adina Coca, suntem foarte multumiti de ea, e o draguta.
Telefonul ei (trebuie programare) este: 714-491-0888. E mult mai ieftin ca la H&R (60-70 dolari). Adresa biroului ei este; 1811 W. Katella Ave, Suite 207, Anaheim, CA 92804.
Mult noroc,
Gianina
Old 03-09-2007, 01:47 PM
ChiriacValentin ChiriacValentin is offline
Profesor
Forumo-dependent

TurboTax Deluxe.
Extrem de usor de utilizat. Nu ai cum sa gresesti pentru ca importa cistigurile si taxele platite si mai si verifica asta. M-a costat $48. Apoi e-file-ul cite $14.95 federal si statal + tax. Deci tot tacimul $80. Nu a trebuit sa tiparesc nimic, nu a trebuit sa trimit nimic material, nu a trebuit sa primesc in posta nimic material, le-am dat contul bancar si ei imi baga (scot) banii din el. Are o gasca de intrebari (e sub forma de wizard). Nu trebuie sa va duceti la magazin sa il cumparati, se poate ordona sau downloada.
Mai e o chestie: daca nu aveti rate la casa, nu prea aveti cum sa depasiti deducerea standard, asa ca federalu' si statu' va primesc taxele foarte usor. Pentru un stat puteti downloada form-urile gratis, mai multe state, contra cost, fiecare. Inca ceva: programul isi face update singur la deschidere, downloadeaza si instaleaza cele mai noi form-uri automat. Mie mi-a facut asta de 3 ori chiar. Va puteti juca cum vreti cu el, adica puteti face simulari, puteti face oricite returnuri in paralel si apoi sa va intoarceti cind vreti la ele si sa mai schimbati, experimentati cite ceva. Numai taxele submise (e-file) trebuie sa fie bune. Restul de 20 de scenarii ramin la voi si nu le vede nimeni.
Old 03-10-2007, 01:53 AM
adrianC's Avatar
adrianC adrianC is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default .

Multumesc la toata lumea pt. raspunsul prompt. Din pacate trebuie sa ma duc la un office, caci am formul 1099, si mi-e frica sa fac taxele singura, sa nu gresesc. In Can le-am facut singura, dar erau formuri normale, asta e pt "self employed", caci ex seful sotului a fost mai smecher si l-a tratat ca pe un contractor. Oricum nu am taxe de California, numai de Mi. Anul trecut am avut exact aceeasi situatie, si in Mi am fost taxati $70. Hai ca aici m-am asteptat la ceva mai mult, dar nici nu ma gandeam ca ating suta, cand am auzit 200 sa pic jos.
Multumesc inca o data.
Cami
Reply With Quote
Old 03-10-2007, 03:58 AM
ChiriacValentin ChiriacValentin is offline
Profesor
Forumo-dependent

Cu Turbo Tax nu iti trebuie nici un form. Are el tot tacimul de form-uri si le completeaza el. Nu iti fie frica.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules