![]() |
|
|
|||
|
|||
|
cit timp poti sa conduci cu carnet international luat din rom?.....carnetul e valabil 1 an.....e ok daca conduc cu el in michigan?
|
|
|
||||
|
||||
|
Tu poti sa conduci si mai mult de 1 an. Problema apare in momentul in care un politzai de bine te va opri dupa mai mult de 30 zile de usa daca esti cu green card aici.
Chiar este asa de greu sa citesti pe site-ul DMV cerintele pt un nou rezident? Sorry, dar nu m-am putut abtine.
|
||||
|
||||
|
Nenea politaiul te intreaba 3 lucruri: registration, proof of identity and insurance. Ce zici ca va zice vasilica ala cand va vedea permisul de romania, dar ID de michigan?
|
|||
|
|||
|
vai ce dragut ai fost....mutumesc mult de raspuns....dar problema e urmatoarea...ca sa iti dea carnet sau id de mi iti trebuie dovada de rezidenta pe care nu o avem inca...si nu putem sa ne deplasam la serv sau oriunde...asta e problema.....pina vom rezolva asta o sa circulam cu carnetul international din rom.....
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu e vorba de a fi dragutz sau nu, ci daca pui intrebarea fara cap sau coada, raspunsul o sa fie pe masura. In alta ordine de ideii, daca explicai ca nu ai GC si nici SSN poate altfel raspundea CataD.
E numai parerea mea... |
|
|
|||
|
|||
|
am si Gn si SSN....dar nu pot sa iau carnetul sau id-ul pina nu am o dovada de rezidenta permaneta...bill-uri de lumina, gaz....sau de la banca un statement......cam asa sta treaba in michigan
|
|
|
||||
|
||||
|
Asa este peste tot. Dar iti poti expedia un plic pe adresa ta actuala si numai faptul ca a ajuns, inseamna ca posta (USPS) stie ca tu locuiesti acolo.
Dar contract de inchiriere nu ai? Si acolo apare adresa. Sau sa scoti un statement on-line, pe imprimanta, de la banca sau de la lumina, gaz, orice. Eu asa fac de cite ori am nevoie, ca noi nu le mai primim pe alea de hirtie prin posta. Ecologisti, ce mai! Simina
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|