|
||||
|
||||
interviu de succes 2 decembrie
Astazi au trecut cu succes la interviu inca 2 loteristi, Karina-Maria, nick Maria si Horatiu din Deva. Au trecut pe la mine pe la birou sa-mi povesteasca si o sa va scrie cat de curand povestea lor, dar m-am gandit sa va anunt eu inainte pentru ca dupa interviu Karina a fugit la culcare, fiind extenuata dupa emotiile anterioare interviului iar Horatiu s-a dus sa petreaca cu colegii.
Din cate mi-a povestit a fost usor, n-au avut probleme, chiar daca au nimerit sa fie intervievati de blonda cea de speriat. Din pacate, mi-au dat si niste vesti proaste in sensul ca n-ar fi trecut 2 familii din cauza semnaturii de pe aplicatia initiala. Bafta multa tuturor celor care urmeaza. Daniela |
|
|||
|
|||
Stii cumva lista de intrebari de azi de la interviu? Sau ce ai mai auzit? Ca maine urmez si io...
|
|
||||
|
||||
Vesti rele si vesti bune
Ma bucur sa aud ca au mai scapat ceva loteristi de furcile caudine ale interviului si imi pare rau pentru cei ce nu au trecut INSA ma bucur pentru cei ce vor veni la anul - sa vad atunci ce or sa mai gaseasca daca se scapa de semnatura !?
Poate nu vor iesi pixelii din fotografii la numar .... Poate se vor fi saturat de rautatea lor si-ii vor fi lasat pe totzi loteristii sa isi incerce norocul in lumea noua fara stresul dinainte de interviu. Poate scapind de toate piedicile dinaintea zborului peste ocean vor fi mai multzi care sa se concentreze pe ceea ce urmeaza si vor reusi sa se adapteze mai repede si mai bine. Poate ... vom fi insemnat ceva peste citziva ani !
|
||||
|
||||
intrebari
Lista de intrebari a fost cam aceeasi din ce mi-au povestit, o sa exemplific ce imi amintesc:
1. asta e semnatura dv? Nu au pus-o s-o reproduca intrucat era aceeasi cu cea din pasaport. 2. Cu ce va ocupati in prezent si care e pregatirea dv? 3. in ce domeniu intentionati sa lucrati in US? 4. Cine e sponsorul dv. si de unde il cunoasteti? 5. Unde va veti duce pentru inceput(apropo, ei au schimbat adresa indicata in formularele din plicul 1 cu adresa sponsorului actual). Cam atat imi amintesc din povestile lor, ei o sa va povesteasca mai cu lux de amanunte, din pacate nu stiu cand, o sa-i zic Karinei daca se trezeste in timp util sa va povesteasca mai curand. Daniela |
|
||||
|
||||
Bafta
Pentru Luci: Am uitat sa mai precizez Luci ca iti urez multa bafta la interviu si ca iti doresc sa ai parte de un interviu usor si fara probleme. Si sa ne aduci vesti bune cat de curand.
Pentru Alex: sa speram ca la anul vor inceta cu prostiile de care se leaga din cauza semnaturii. Doar daca n-o sa-i apuce sa se ia dupa semnatura din formularele din plicul 1 trimise inapoi, ca vad ca e un capat de tara semnatura asta. Dar sincer, sper sa se renunte la asta definitiv. |
|
|||
|
|||
Multumesc Daniela >< si sper sa fie bine...eu am un stres cu semnatura asta care e o treaba de 2 lei
|
|
|||
|
|||
Felicitari&Bafta!
Felicitari Karina!
Bafta Luci! Saptamana asta nu pot sa scriu mai mult sunt ffff stresata. Dar scap eu si de asta. C. |
|
|||
|
|||
Felicitari Karina va doresc toate cele bune! Chestia cu semnatura mi se pare o stupizenie, o sa ajunga o psihoza pina ajungem la interviu. Toate cele bune!
|
|
|||
|
|||
Bafta
Tururor celor care urmeaza sa aiba interviul in dec. le urez sa aiba stapanire de sine, sa zambeasca frumos si sa fie optimisti, America ne asteapta cu incercari mai grele decat acest "interviu"...
S-auzim numai de bine si nu uitati sa ne impartasiti experienta voastra, o asteptam nerabdatori,
Display Modes | |
|
|