![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Dragi forumisticu experienta...sunt doua sfaturi pe care ni le dati care se bat cap in cap cu ce scrie in formularul primit:
1. Scrie clar ca trebuie doar o singura poza din fata/ persoana si 2. Citez: "Incepand cu data de 8 martie 2005 taxa de procesare DV este de 375$." De unde informatiile cu 2 poze,si cea intr-o ureche si mai ales deunde taxele de 755 ,respectiv 855 $ pe care le scrieti voi? Oricum azi dupa ora 9,00 sun sa intreb direct la Ambasada despre taxe. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Este posibil ca datele problemei, la DV 2006, pe ici pe colo sa se schimbe. Chiar este indicat sa "citatzi", din plicul primit de voi, si sa ne spuneti ce s-a schimbat la DV 2006. Pentru DV 2005 trebuiau 4 fotografii facute si trimise: 2 frontal si 2 din lateral, iar acum se cere altceva. Acum, dupa cum spui, trebuie o singura fotografie. Foarte bine. Trebuie sa respectatzi intru totul ce vi se cere. Iar taxa este de 755 $ si cel care a spus 855 $ a gresit, cred sau e rau informat. Sursa : http://travel.state.gov/visa/temp/ty...1263.html#perm
Info: La ambasada cei de la loterie raspund la telefon intre orele 12.30 - 14.00. Off topic: Daca doresti ne putem intalni, ca suntem vecini, doar ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Care din taxele de mai sus trebuiesc platite de insotitor (sot/sotie/copil) adica persoanele inafara aplicantului principal (castigator)?
Ce insemna taxa asta, pentru ce este? : Immigrant visa security surcharge, for all IV and DV applicants: $45.00 Multumesc, Adi. |
|
||||
|
||||
![]() Taxa este aceeasi pt. toate persoanele care primesc viza: 755$!
Taxa de 45 $ este, dupa cum suna, probabil ceva in plus ca sa aiba din ce plati formalitatile legate de securitate: amprentare... nu mai stiu... poate si descaltarea pe aeroport... ![]() Bafta! Simina
|
|||
|
|||
![]() Salut!Sunt Anton si vreau (daca se poate)sa ma lamuriti despre o taxa de la ambasada.E clar ca este 755 $(scrie in plicul 2)dar taxa de 100$\persoana intrarea in ambasada trebuie platita?Va multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Ce mai sunt si astia 100 $? Te pomenesti ca ne-o mai servi cu un sandwich. Pana la urma cred ca e bine sa avem la noi cel putin 1000$ de persoana...Ufff!
|
|
||||
|
||||
![]() Nu stiu despre ce vorbesti. Cred ca e o confuzie cu taxa de 100$ care se aplica pentru vizele turistice. Si eu am aflat de aranjamentul cu Banca Transilvania, insa m-am dezumflat cand am aflat ca pentru vizele de emigrare nu poate fi folosit.
|
|
|||
|
|||
![]() Platit saptamana trecuta (26 oct): 755$ + 1$ (taxa de copiat un document)... asta e tot. Au bagat o taxa suplimentara (de vreo 10$) pentru vizele turistice - mai precis, cei care platesc 10$ pentru un card de programare telefonica au "prioritate" la interviul pentru viza turistica.
Multa bafta! |
|
||||
|
||||
![]() in prima faza cand se trimit formulare DS-230... se plateste ceva
|
|
||||
|
||||
![]() da...trimiterea plicului
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
![]() |