Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Vaccinarile complete...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-07-2004, 09:36 AM
ExtraBog's Avatar
ExtraBog ExtraBog is offline
Forumar fidel
Profesor

Default Vaccinarile complete...

Stau si ma intreb daca am toate vaccinarile. Poate cineva care a fost recent la vizita medicala sa-mi spuna?
Stiu ca nu sunt suficiente, dar data fiind posibilitatea ca pot face restul care lipsesc in provincie,
as alege varianta aceasta, deoarece nu-mi convine sa scot din buzunar cel putin 10 $ la Bucuresti pentru un vaccin lipsa.
Asadar, pe fisa mea exista urmatoarele:

BCG - 12 IX 80, 29 IX-3 X 87, 14 IV-17 IV 95
AP - 17 XI 80, 30 IX, 25 XII 81, 21 XII 82, 27 XI 89
DTP - 17 XII 80, 26 I, 27 II 81, 27 VIII 81, 26 II 83
DT - 18 XI 87, 11 X 94
AR - 2 VI 82
Multumesc tare mult!
Reply With Quote
Old 10-07-2004, 02:05 PM
DorinTe's Avatar
DorinTe DorinTe is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default iarasi vaccinuri?

Chiar nu citeste nimeni ce se posteaza pe forumul asta?

Acesta este ultimul raspuns la subiectul "vaccinuri" din partea mea. De ce? Pai asteptati sa primiti "pe tava" chiar totul...

Ai trei variante sa afli raspunsul de unul singur, daca doar daca vrei. Ordinea de mai jos reprezinta si "gradul de dificultate" al abordarii problemei, dar raspunsul e acelasi indiferent de metoda:
  1. Citeste cu atentie (sau studiaza) documentul http://www.score.is.tsukuba.ac.jp/~d...nulMedical.pdf
  2. Da un telefon pe la clinicile medicale care fac aceasta examinare medicala pentru DV (gasesti adresele si telefoanele in documentul de la punctul 1)
  3. Studiaza de unul singur documentele oficiale in acest sens (majoritatea se gasesc pe net, pe site-uri cu ".gov" in coada).

Daca nu vrei sa afli raspunsul, ci vrei sa il primesti "de-a gata".... atunci asteapta

DorinTe
Old 10-07-2004, 05:06 PM
DorinTe's Avatar
DorinTe DorinTe is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default explicatiune vaccinuri...

Quote:
Originally Posted by DorinTe
Daca nu vrei sa afli raspunsul, ci vrei sa il primesti "de-a gata".... atunci asteapta
Uite ca asteptarea a luat sfarsit Dar asta doar pentru ca din motive necunoscute mie, fisierul respectiv nu poate fi accesat de unii de pe forum. O sa il mut in alta locatie in curand.

Unei persoane peste 18 ani, nu i se vor administra la examenul medical decat maxim doua vaccinuri: ROR si Td.
  1. Daca nu ai avut cand ai fost mic rujeola, oreion sau rubeola, atunci ai nevoie de vaccinul ROR (versiunea romaneasca) sau MMR (versiunea americana). Este un vaccin combinat pentru Rujeola, Oreion si Rubeola. Daca ai avut toate aceste trei boli, nu mai ai nevoie de ROR. Daca ai primit vaccinul acesta (sau trei vaccinuri, unul pentru fiecare boala), nu mai trebuie administrat inca odata (dar se poate administra la cerere, daca crezi ca esti expus riscului de imbolnavire).
  2. Daca in ultimii 10 ani nu ai primit vaccinul Td (Tetanus + Difterie), atunci ai nevoie de Td. In mod normal, este administrat fara a fi intrebat in caz de operatie sau in caz ca ai vizitat cabinetul de "mici interventii" de la spital dupa un accident minor (de ex. o taietura mai serioasa).
In cazul tau concret, ai vaccinul AR (anti rujeola) luat, dar nu si pentru oreion si rubeola. Daca nu ai avut amandoua aceste boli (si oreion si rubeola), atunci ai nevoie de vaccinul ROR.

Cat despre Td, vad ca l-ai luat in octombrie 1994 ultima oara, deci au trecut 10 ani. O sa ai nevoie de el inca odata, daca nu ti-a fost administrat intre timp inca odata (ca mod preventiv pentru o interventie chirurgicala).

DorinTe
Old 10-07-2004, 05:18 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Locatia fisierului

Uite ca am copiat eu acel fisier aici pe acest site si este accesibil la adresa http://paginaloteristilor.ro/for...nulMedical.pdf
Old 06-16-2007, 05:02 PM
poliana poliana is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by Alex4you View Post
Uite ca am copiat eu acel fisier aici pe acest site si este accesibil la adresa http://paginaloteristilor.ro/for...nulMedical.pdf

Salut Alex,

Am incercat sa deschid fisierul PDF dar pagina care se deschide e http://paginaloteristilor.ro/forum/. Ce trebuie sa fac ca sa ajung la fisier? Este ceva ce nu fac corect?

Mersi
Reply With Quote
Old 06-16-2007, 05:20 PM
zuluatti zuluatti is offline
Membru
Invatzacel

Asa este Poliana,a gresit cred Alex undeva.
Old 06-17-2007, 02:41 AM
poliana poliana is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by zuluatti View Post
Asa este Poliana,a gresit cred Alex undeva.
Thanks for the answer!
Reply With Quote
Old 06-17-2007, 08:40 AM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Nu a gresit. Cind s-a mutat forumul la "casa noua", vechile linkuri au devenit nefunctionale. Poate va ajuta cu ceva ce este scris aici:

http://paginaloteristilor.ro/con...iew/23/58/1/4/

Mult succes!
Old 10-08-2004, 11:20 AM
ExtraBog's Avatar
ExtraBog ExtraBog is offline
Forumar fidel
Profesor

multumesc mult DorinTe si Alex...ati facut o treaba minunata
Reply With Quote
Old 10-08-2004, 03:09 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Peticeala

Gata l-am lipit !

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules