|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
AM PRIMIT PLICUL 1 DAR PLICUL 2?
SPER SA NU FIE INOPORTUNA INTREBAREA DAR DISPER...
AM CASE NO 60XX SI AM TRIMIS PLICUL 1 IN IUNIE SI INCA NU SE INTIMPLA NIMIC IAR ALTORA CARE AU CASE NO MULT MAI MARE CA MINE LE A VENIT DEJA PLICUL 2...HELP...AM SUNAT LA KENTUCKY DAR NU AM REUSIT SA MA INTELEG CU OPERATOREA:MAI ASTEPTATI 2 SAPT SI REVENITI CU UN TEL...AM TRIMIS MAIL...DAR NIMIC ..NU STIU NICI MACAR DACA PLICUL 1 A AJUNS.... HELP!!!!!!!!!!! :datlacap: |
|
|||
|
|||
Plicul 2
Intra pe http://travel.state.gov/visa_bulletin.html si verifica-ti case number-ul, in mod normal plicul 2 vine cam cu 4-6 saptamani inainte de data interviului. Ai un nr. f. bun, nu-ti fa probleme. Mult succes!!!
|
|||
|
|||
Linisteste-te, ai timp destul pana in octombrie.
Mai bine pregateste toate actele (tradus, copii) ca sa ai totul pregatit. |
|
||||
|
||||
Re: AM PRIMIT PLICUL 1 DAR PLICUL 2?
Quote:
Gianina
|
||||
|
||||
Re: AM PRIMIT PLICUL 1 DAR PLICUL 2?
Quote:
1. vezi ca ti-am raspuns pe tot privat la celelalte intrebari pe care mi le-ai adresat personal 2. de acum inainte mai ales cand ajungi in America este bine sa trimiti toata corespondenta importanta cu confirmare de primire, costa 4.37 $ in loc de 0.37 $ dar stii ce s-a intamplat cu ea, o poti urmari prin Track and Confirm. Este si in Ro dealtfel, nu e neaparata nevoie sa mergi cu DHL care e cel mai serios dar costa o multime de bani, mai exista servicu de confirmare de primire si prin Posta Romana ba era si pe vremea mea 3. sa nu crezi ca suntem lipsiti de amabilitate, am vazut ca au existat cazuri in care au sunat personal moderatorii la KCC sa afle data interviului pentru X si Y din Romania, dar acelea au fost cazuri cand astepta omul interviul de aproape un an si tot nu aflase cand il are la tine panica este inutila fiindca dupa cum a spus Gianina ai confundat generatia DV-2005 care esti tu cu generatia DV-2004 care mai are putin si le expira dreptul la viza, deci este normal sa se grabeasca 4. nu stiu cum, cat si in ce conditii intri pe Internet in Ro si cate milioane costa pe ora, dar daca faci o investitie de 8 ore in acest forum il citesti pagina cu pagina si afli majoritatea din ce este necesar pentru interviu, iar daca nu vrei sa-l rasfoiesti sistematic ai si motor de cautare pentru a selecta direct ce te intereseaza in mod arzator 5. nu-ti crea false probleme, nu factorul timp este in cazul tau un motiv de panica, ocupa-te mai bine de problemele adevarate, cum ar fi engleza, faptul ca nu ai reusit sa te intelegi cu operatoarea intr-o chestie relativ simpla ar trebui sa-ti dea de gandit, fiindca in curand vii in America si te vei izbi de o situatie similara de dimineata pana seara, loteria a fost o ocazie cand te-a ajutat intamplarea, odata ajuns aici te asteapta o cale grea care fara limba engleza si fara capacitatea de a te informa independent, corect si sistematic devine aproape imposibila.
|
||||
|
||||
Revin si scriu iarasi aici fiindca m-ai atentionat ca nu stii cum sa-ti accesezi mesajele private inclusiv cel pe care ti l-am expediat eu.
Dupa ce iti faci intrarea pe forum (numele de utilizator si parola) te duci sus pe randul de titluri albastre si apesi pe "Mesaje private". Ai acolo 3 categorii, mesaje primite, mesaje trimise si mesaje in curs de trimitere. Cand destinatarul iti citeste mesajul, atunci el trece din dosarul "in curs de trimitere" la "mesaje trimise". Ma mir ca ai intampinat dificultati fiindca in mod normal daca ti-a scris cineva cat timp nu erai conectat, la proxima ocazie cand intri pe forum iti apare in coltul de stanga sus o fereastra in care chiar asta scrie, 'un nou mesaj privat asteapta in cutia dvs cu mesaje, pentru a accesa mesajul apasati aici'. Casuta aceea apare si cand esti conectat, de exemplu eu scriam la alta rubrica si mi-a aparut fereastra care ma anunta ca mi-ai scris tu a doua oara, deci m-am intors sa te ajut. Spui ca este un forum greu de utilizat, asta iar ma mira fiindca eu sunt o persoana prin definitie non-tehnica, dar am invatat foarte repede cum sa il navighez. Daca nu te descurci chiar deloc atunci mergi tot sus la Profil si selecteza notificare prin e-mail, in acest fel vei fi anuntat prin e-mail de fiecare data cand ai primit un nou mesaj privat si le citesti direct prin e-mail fara ca nimeni sa-ti cunoasca propriu-zis adresa. Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la adresa de e-mail pe care mi-ai furnizat-o, ci intai pe privat si apoi pe forum, eu primesc pe e-mail o corespondenta destul de voluminoasa din alte directii, in materie de forum pe cat posibil folosesc mesageria privata pentru puncte confidentiale, iar in rest scriu aici ca sa ramana in arhiva si eventual sa mai fie de folos si altora in viitor. Decat sa scriem de zece ori pe privat acelasi lucru, mai bine scriem odata si bine... uite ca nu-mi inchipuiam ca si in chestiunea accesarii mesajelor private pot aparea probleme, dar nu este nici asta o problema, nici o intrebare nu-i de rusine atata vreme cat este pusa o singura data.
|
||||
|
||||
Nu la toti este la fel.
La mine de exemplu, meniul de sus (cel albastru) arata cam asa: |*FAQ*|*Cautare*|*Membri*|*Grupuri*|*Chat*|*Calend ar*|*Profil*|*Nu aveti mesaje noi*|*Iesire [ Shaguna ]*|*Album*| In momentul in care primesc un mesaj (sau mai multe), in loc de Nu aveti mesaje noi scrie: Aveti 1 (2,3, samd) mesaje privat (e) Succes !
Display Modes | |
|
|