![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Acum vreo 2 ani dupa ce aflasem detaliile acordarii vizelor la ambasada USA de la Bucuresti, ma intrebam si eu "Oare cui sa cer sau cum sa obtin un AOS?" . M-am gindit multa vreme si asa am inceput sa comunic cu cei de pe vechiul Forum. Intr-un final primisem 2 oferte.
Nu pot decit sa va sugerez citeva "ponturi" tuturor celor care stati poticnitzi in in fata aceastei dileme - AOS-ul: 1. Jucati CINSTIT. Nu cereti AOS de la unii si plecati dupa ce ati ajuns in USA la altii. Nu este fair-play. Oricit vi s-ar parea voua de firesc sa "trageti in tzeapa", cei ajunsi in USA si trecuti prin asa ceva vor ajunge sa "sufle din ce in ce mai des in iaurt"... 2.Fiti SINCERI de la inceput. Intrati in contact cu prieteni, rude de peste ocean si chiar cu cei mai batrini de pe forum dar deschideti-va ca o carte. Totusi acest AOS este o raspundere ce si-o ia sponsorul. Fara sinceritate nu cred ca il veti primi. Incercati sa comunicati cu toata lumea careia ii solicitati AOS-ul. Ei vor sa stie in CINE si pentru CINE isi pun OBRAZUL si BUZUNARUL la bataie. Atita tot. 3. COMUNICATI. Este singurul mod prin care va puteti cunoaste unii pe altii. Si aici trebuie sa fiti voi insiva. Nu incercati sa va "zugraviti" in culori care nu va apartin. Sa fiti siguri ca pina la urma iese la iveala adevarul. 3. Incercati cu CURAJ oriunde. Nu va plingeti ca nu puteti sa o scoateti la capat. ORICE problema poate fi rezolvata. Trebuie sa gasesti "cheia" potrivita. 4. Aveti RABDARE. Daca ati incercat toate caile posibile, TREBUIE intr-un final sa apara ceva. 5. Incercati pentru citeva minute sa va puneti in pielea celui ce poate sa dea acest AOS... Cum e? Mult succes tuturor! <<Alex edit: EU am mutat devierea la gunoi !>> |
|
||||
|
||||
![]() Si de la mine un hint: urmaritzi evolutia lui Liviut pe forum si aflatzi exact cum se poate cuceri un sponsor !
|
||||
|
||||
![]() Cred ca un lucru important este sa faceti tot ce va sta in putinta sa va descurcati singuri. E adevarat ca exista persoane care nu se descurca sa stranga banii de care au nevoie, insa cunosc personal pe cineva care a plecat cu 500$ in buzunar + biletul de avion. Banii din cont si cei de avion erau imprumutati.
In primul rand sa va bazati pe voi si nu pe ceilalti. Util este sa cititi http://paginaloteristilor.ro/for...pic.html?t=1356
|
|||
|
|||
![]() urmaresc demult forumul si vreau sa-mi spun punctul meu de vedere referitor la sponsori.
sunt selectat ptr dvd 2005 cu un nc 22xxx (sper sa apuc sa-l folosesc) am cautat imediat (asa de siguranta) prieteni si cunoscuti care s-au stabilit in sua (2 cu loterie si unul cu viza de munca) dupa primele discutii care au fost sincere, deschise din partea mea, cu promisiuni ca ma inteleg si ca ma vor ajuta, m-am trezit cautat de ei in care spuneau ca nu pot de fapt sa ma indrume sau sa ma ajute. nu vreau sa-i critic, dar totul in acest topic pare sa arunce o pata neagra doar pe solicitanti. problema este ca dupa aceea nu am mai putut da de ei. nu ma supar, poate au probleme, dar s-au exprimat f sincer si hotariti ca ne vor ajuta. si culmea este ca i-am prins in tara si am vorbit cu personal. eu am nevoie de ajutor si l-am apelat la cei care creadeam ca ma cunosc. fie, acuma o sa ziceti ca cei care ma cunosc nu vor (sau nu pot) sa ma ajute, e clar ca e ceva cu mine. toti mi-au spus ca daca nu a-si fi avut 2 copii m-ar fii ajutat. cred ca am fost destul de clar si le-am spus din start ca nu vreau sa locuiesc cu ei ci doar sa ma indrume la un apartament modest si daca au posibilitatea de a ma recomanda ptr inceput la un job. "norocul poate fi si un dusman, care te obliga sa-ti schimbi soarta" |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In afara de asta pe forum potzi gasi foarte putzini sponsori potentziali deoarece aici vin mai multzi loteristi care au nevoie de ajutor decit potentziali sponsori care sa isi ofere ajutorul - asta e, poate e romanismul din noi care pe unii ne indeparteaza de adevaratele valori umane. Multa bafta in cautarea unui sponsor !
|
|||
|
|||
![]() multumesc pentru raspunsul tau prompt
parca a fost un dus rece... (am sa scriu mai des ) si eu sunt de aceeasi parere (si nu ptr ca sunt in cauza), dar nu mi-am propus sa caut sponsori de aiurea. deocamdata. cum poate cineva sa cunoasca pe altcineva dupa forum? una este sa ai experienta sa scrii si sa te adresezi unei comunitati virtuale si sa fii cunoscut prin asta si alta este sa fii omul......zilnic. daca vrei sa ajuti si vrei sa fie o relatie de respect reciproc, care sa dureze, trebuie sa iei informatii si dincolo de aparente. |
|
||||
|
||||
![]() Crede-ma ca am primit mai mult ajutor si informatii de la persoane
pe care le cunosc doar virtual de pe acest forum si mai putin de la ceilalti asa ca... |
|
||||
|
||||
![]() salut
am si eu o poveste(din pacate e reala) exact la fel ca si Mihai V. la fel am vb si eu cu cel care trebuia sa imi trimita un AOS si la fel mi-a promis ca ma ajuta. pana in neagra zi in care mi-a spus ca nu mai poate ca ....intr-un cuvant ca nu mia vrea.de atunci sunt ca o fantoma in cautarea linistii (AOS) dar cred ca asta e mai greu de realizat decat am crezut la inceput. nu stiu daca cineva ar da un AOS unei persoane necasatorite, proaspat absolvent de facultate. daca cineva citeste aceste randuri si crede ca mi-ar putea da un sfat sau un ajutor il rog sa imi scrie un eventual mesaj privat. orice sfat sau ajutor sunt bine venite si va multumesc anticipat pt. ele. CN 224xx (sunt atat de aproape si totusi foarte departe) |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
eu te inteleg foarte bine,uite eu sunt in aceeasi situatie,diferennta este ca eu am interviul pe 31 mai 2006 ,deci sunt cu hartia in mana si nu am sponsor! gasisem pe cineva,dar cand a vazut formularul in care ar fi tb sa-si exxplice toate incomurile,mi-a zis: noi am muncit din greu ca sa ne luam casa ,avem 2 copii ,nu vrem sa riscam!(suntem in sua de un an!nu am cerut ajutor nimanui!)ca sa iti dai seama de situatie! |
|
||||
|
||||
![]() Din cate am citit , vad ca aos-ul nu este doar o hartie fara importanta si atat.Inteleg ca cel ce ofera aos-ul este oarecum raspunzator pt persoana care il primeste, timp de 3 ani. In ce masura este raspunzator ? Daca eu trebuie sa mai merg la scoala , si sa spunem ca incerc sa fac un imprumut, lucrul acesta afecteaza cumva pe cel de la care am aos-ul ? Incerc sa imi fac o idee, pt ca in cazul asta prefer sa merg la interviu fara aos, doar cu cont in banca si atat. As dori sa ma lamuresc care din posibilele mele actiuni pot sa influenteze in mod negativ o a2a persoana.Nu ca as avea stofa de infractoare sau antecedente , dar nu se stie ce se poate intampla.Multumesc
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
CV tips & tricks | Cezar | Locuri de munca | 15 | 08-04-2007 01:41 PM |
![]() |