|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
Am cistigat la DV2005 - CITESTE-MA !
Hai sa incercam sa organizam un pic treaba cu castigatorii la DV2005.
Eu propun celor care au castigat la DV2005 sa isi posteze informatziile lor pe aceasta topica ca sa fie ushor de vazut si de facut o situatzie. Va rog sa postatzi mesaje care sa contzina urmatoarele ca in exemplul meu. Quote:
Precizatzi, Localitatea, Data primirii instiintzarii, Numarul de ordine in forma mascata si daca va mai aducetzi aminte Perioada in care atzi aplicat Multzumesc pentru intzelegere ! PS Ii rog pe cei care deja au postat astfel de mesaje sa le rescrie pe acest topic. Ceilaltzi lasati felicitarile, masa si dansul pentru alte topici.
|
|||
|
|||
Salutari loteristi, sint Ioan Truta, din Cluj-Napoca, am castigat la DV2005, am primit plicul pe data de 20 Mai 2004, am numarul de ordine 0085xx si am aplicat pentru aceasta loterie in a treia saptamana din perioada de inscriere.
|
|||
|
|||
DV 2005
Salutare tuturor loteristilor! Sunt Carla, din Iasi, am castigat la DV2005, plicul l-am primit pe data de 24 MAI 2004, si am numarul de ordine 22xx, pentru aceasta loterie am aplicat in a7a saptamana din perioada inscrierilor.
Succes celor care asteapta plicul 1! |
|
||||
|
||||
Buna tuturor! Am primit plicul pe 24.05. (data postei era 22.05.), am case number 000051xx si am depus aplicatia (atit eu, cit si sotul meu) in ultima saptamina din decembrie.
|
|||
|
|||
Va salut, sunt Orange din Cluj-Napoca ( am aplicat insa din SUA, dar am dat adresa din Romania), am primit plicul ( in Romania) pe data de 24 mai 2004, case number 000084xx. Am aplicat in penultima saptamana din decembrie 2003.
|
|
||||
|
||||
Atentzionare
AM RAS 10 MESAJE DE BLA BLA PINA AICI !
BOBOCEI si nu numai, DACA NU INVATZATZI CE E DISCIPLINA ATUNCI O SA PLINGETZI DUPA MESAJE SI VOI FACE CELELALTE SECTZIUNI INACCESIBILE DECIT CELOR CE RESPECTA REGULILE ! E chiar asha greu sa cititzi ce scrie la inceputul topicii sau e nevoie sa va roage lumea sa postatzi detaliile complete si eventual o atentzionare. In afara de asta daca vretzi sfaturi putetzi incepe prin a cauta prin ceea ce deja s-a postat. Daca umplem forumul de mesaje inutile pentru ca nu vretzi sa va obositzi 5 minute in plus sa urmaritzi forumul si ce se scrie atunci se poate foarte bine sa nu mai beneficiatzi de el ! Valabil si pentru cei ce vor mai veni, pastram locul civilizat, avem informatzii utile altfel o sa avem o insiruire de bla bla ! Multzumesc pentru atentzie !
|
||||
|
||||
Am castigat si noi!
Salut!
Sunt DorinTe, si un membru nu chiar asa de nou al forumului Astazi, 26.05.2004 am primit NL (Notification Letter) pentru DV-2005. Detalii: Data expedierii: 10 Mai 2004 Data primirii: 26 Mai 2004 CaseNo: 2005EU00012xxx Data aplicarii (prin Internet): sfarsit de noiembrie (ultima saptamana) Numar aplicatii: 2 (una pentru mine si una pentru sotie) Membrii in familie: 3 (eu, sotia si un copil de 9 luni) Oras origine: Resita (nascut) & Timisoara (ultimii ani petrecuti in tara) Locatie actuala: Tsukuba, Japonia Scrisoarea am primit-o pe adresa din Japonia. Dorin P.S. Cred ca am dat destule detalii.....
|
||||
|
||||
Felicitari Dorin se pare ca esti unul dintre castigatorii veterani ai
forumului a mai fost un castigator care are vechime Carla Conectat la: 14 Iul 2003 Felicitari inca o data si Good Luck! Cristi |
|
||||
|
||||
Si eu am castigat!
Uraaa...! Sunt Alina Popescu din Bucuresti. Am 23 de anishori si am primit plicul pe 23 mai 2004 (pentru DV2005).
Case No. 178xx. Am aplicat in ultima saptamana din noiembrie. Anul asta termin Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti. Am examen de licenta in iunie... si niste emotii! ...Noi suntem doar doi. Am infulecat tot ceea ce scrie aici, ma bucur ca existati si ca aveti o asemenea initiativa... Bafta multa tuturor, voi reveni...
|
||||
|
||||
Salut tuturor! Sunt Sorin, locuiesc in Braila si azi 27 Aprilie 2004 am primit mult asteptatul plic. Am Case Numberul urmator 11XXX, cred ca am aplicat in luna decembrie(nu mai stiu exact).
Multa Bafta tuturor la Interviu!
Display Modes | |
|
|