|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
Caut castigatoare loteria vizelor pentru casatorie
caut castigatoare loteria vizelor pentru casatorie de convenienta .
nr. tel 0742279552 - George - 21 ani. |
|
||||
|
||||
??????????
Zau daca pricep ceva...esti femeie sau barbat? Ca din mesajele tale anterioare reiese ca ai fi femeie... cu toate astea, cauti castigatoare, te semnezi "George"...
Daca tot va uitati dupa fericire p-aici, concretizata intr-o persoana, in bani sau in ajungerea in America, incercati sa va definiti mai bine, n-o sa va investeasca nimeni cu incredere dupa 2 randuri scrise la acest topic. *Apropo, Alex, de acest topic...este foarte indraznet pentru mentalitatea romanului. Daca ai putea infiinta cativa subtopici la el, ceva de genul "romani singuri", "as vrea sa cunosc..."(acum chiar nu ma pot gandi la altceva), cred ca participarea ar fi mai mare si lumea ar prinde mai mult curaj. |
|
||||
|
||||
Gata
Gata Duduca, am modificat titlul sectziunii ... asha ca incepe tu cu ce crezi.
|
||||
|
||||
Apropo de anunturile de casatorie de conevenienta, nevoalate. Dupa cum tot apar emisiuni, povestile astea stravezii ascund deseori cate un parlit de "jurnalist" care spera sa iasa in fata cu o mica povestire...Aviz amatorilor
|
||||
|
||||
Realitatea copiaza imaginatia
Ridetzi voi, radetzi,
insa exact inainte cu o saptamana inainte ca plicul 1 sa fi poposit la noi in cutia postala am aflat ca facusem o gafa de proportii. Am mers dupa salariile de la jobul meu pana in localitatea unde era centrul de care tinem. Acolo am aflat ca prietena (care lucra acolo) unui amic, care lucra intr-o alta institutie care tinea de acelasi centru, in acelasi oras cu mine, tocmai la inceputul week-end-ului anterior isi luase concediul ala de 5 zile, ca sa se casatoreasca. Am ajuns in oras si le-am spus colegilor ce si cum, fiind absolut sigur ca e implicat si amicul. Joi la sedinta cu seful (urma ca imediat sa mearga la ei ca sa tina sedinta) i-am zis acestuia cum sta treaba. Dupa doar cateva zile, la un ONG unde faceam ceva voluntariat am identificat niste colege de facultate ale tipului (s-a vazut ulterior ca si ale tipei). Din vorba-n vorba, le-am zis ca s-a insurat tipul cu prietena lui. BOMBA De fapt ei erau despartiti de cateva luni, si ea s-a casatorit la repezeala (probabil, daca o sa citeasca forumul asta am pus-o) cu un bun amic. Motivul ? Ii venise plicul 1. Sa nu ma intrebati ce reactie am avut. Cateva saptamani dupa aceea (doar atunci ne-am intalnit), i-am cerut scuze tipului. Cum am ajuns in bloc am gasit si eu in posta - ghiciti ce ! Virag.
Display Modes | |
|
|