![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog sa-mi spuneti data la care se termina anul scolar in USA.
Thanks C. |
|
|||
|
|||
![]()
La "School District of Philadelphia" (unde lucrez) ultima zi de scoala este Iunie 18, iar copilul meu va termina scoala in Iunie 23 (pentru ca apartine de alt district). Dar daca ninge si scolile sunt inchise (e suficient sa ninga doar o zi sau doua!!), zilele se recupereaza in vara, asa ca datele sunt aproximative.
|
|
|||
|
|||
![]()
...Lili, imi este foarte necesara aceasta informatie pt programare decolare.Intentionez sa prind macar o luna de scoala pt pusti.
Sa auzim numai de bine! C. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este cum spune Lili,fiecare district scolar are propriul inceput si sfarsit de an scolar.Daca inceputul este respectat cu strictete,sfarsitul de an scolar se prelungeste cat este nevoie ca sa iasa zilele efective de scoala,asta fiindca,in cursul anului scolar apar zile libere sau intarzieri pe motive de vreme nefavorabila.Oricum,de la mijlocul lui iunie incolo,oricand.
Pustiul tau e mare,nu-i asa,Carmen,?Pentru ce ai vrea sa prinda o luna de scoala? |
|
|||
|
|||
![]()
Da, pustiul e mare >e in clasa a 8-a.Cred ca ar prinde bine pentru adaptare. Din toamna sa stie cat de cat ce il asteapta.
Merci mult pentru raspunsuri. C. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna,
Puteti sa-mi spuneti si mie cand INCEPE anul scolar in America si care sunt principalele vacante (cu date)? Baiatul meu termina acum clasa a 8-a. Multumesc, MiMi
|
||||
|
||||
![]()
Structura anului scolar difera de la stat la stat, mai bine zis de la un School District la altul.
Am gasit doua exemple pentru anul scolar 2003-2004 : www.cps.k12.il.us/SchoolCalendar2003_04.pdf pentru Illinois, si http://www.fcps.k12.va.us/about/03-04cal.htm pentru Virginia. In cele 2 exemple, anul scolar curent a inceput la 2 septembrie 2003 si se va termina pe 18, respectiv 23 iunie 2004. Succes!
|
||||
|
||||
![]()
As vrea sa stiu si eu care este procedura inscrierii copiilor la scoala si ce se intampla in cazul in care acestia nu cunosc engleza decat superficial sau chiar deloc -am doi copii unul clasa a 4 a .iar celalalt clasa a I a
multumesc anticipat |
|
|||
|
|||
![]()
Am nevoie de cateva informatii referitoare la inscrierea fiului meu,din toamna, la un liceu.
Acum e in anul 2 de liceu. Poate cineva sa-mi spuna care sunt procedurile de inscriere? Cu cat timp inainte trebuie sa-l inscriu? Orice sfat legat de scoala mi-ar fi de ajutor. Multumesc mult! |
|
||||
|
||||
![]()
după cum zicea fra' mai demult, regulile şcolare diferă de la stat la stat.
aşa că la şcoală ... unde? că america e mare. şi lată.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|