|
|
|||
|
|||
case number 302xx
exista cineva cu case number 30xxx care a primit plicul 2 daca nu,cind credeti ca-l vom primi multumesc anticipat pentru raspunsuri.
|
|
||||
|
||||
http://dvus.jammnet.com/EUcutoff.htm
De aici poti sa-ti faci o aproximare. Plicul Nr. 2 vine cu 30-60 zile inainte de interviu. |
|
|||
|
|||
Salutare,
Eu am CN 308xx si sper sa am interviul prin iunie. In concluzie trebuie sa mai avem rabdare pentru ca mai avem de asteptat. Mai demult am facut o statistica din care am dedus ca nu prea sunt multi romani castigatori cu CN-rul mai mare de 30000. Daca cineva mai are Cn mai mare de 30000 postati si voi un mesaj aici. Bafta |
|
|||
|
|||
Salut, CN 332xx.
|
|
|||
|
|||
E destul de greu sa faci o statistica, pentru ca depinde foarte mult de cat de multe reprogramari la interviu se fac intre timp. Pe de alta parte, nu stiu daca faptul ca nimeni nu a scris ca are case-number mare (de ex peste 35.000) poate sa insemne ca nu e nici un roman cu un astfel de numar de caz. Nu toti stiu despre acest site, iar din cei care stiu, nu toti posteaza mesaje... Informativ doar, pot sa-ti spun ca la c.n. peste 33600 am avut interviul pe 24 iulie, desi in urma "statisticilor" din anii trecuti ar fi trebuit sa avem interviul la sfarsitul lui iunie... Rabdare deci si multa bafta!
|
|||
|
|||
Buna Mihaela,
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste corectitudinea statisticilor facute de mine, dar defapt eu vroiam sa vad cati din cei care participa la acest forum( nu toti cei inscrisi participa) au un CN mare si sunt destul de putini in comparatie cu ceilalti.Cred ca o sa le vina curajul de a scrie dupa ce vor primi plicul doi . Numai bine. |
|
||||
|
||||
fratilor eu am 32xxx dar sa ma bateti daca cred ca ordinea este respectata .cred ca in functie de cum am trimis primul plic cat de repede si in rest nu mai stiu .am si eu nelamurari dar sper ca cu ajutorul vostru sa le rezolv
toate cele bune cristi |
|
|||
|
|||
Bine ai venit printre noi Cristian ,
Nu stiu ce sa fac sa ma bucur sa sa fiu trist cand costat ca s-a mai alaturat cineva gastii morcovitilor Eu am CN 308XX si cred ca o sa am interviul cam in aceeasi perioada cu tine undeva prin vara sper sa nu intram in toamna. Rapiditatea tremiterii primului plic cred ca a fost importanta pentru cei care au fost programati deja la interviu, pentru noi cei cu un CN mare nu cred ca mai este importanta. O solutie pentru eventualele nelamuriri ar fi sa te inarmezi cu ceva rabdare si sa citesti topicurile de ineceputuirle noului forum. Numai bine |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|