Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Noua Anglie

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2015, 06:03 AM
oxigen oxigen is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Visul american

"Baiatul lui Vanghelie traieste visul american! Uite unde l-a trimis primarul sa studieze si in ce apartament luxos locuieste!

4.11.2013, 13:12

Nimic nu e prea mult, prea luxos sau prea scump pentru primarul de la sectorul 5. Cel putin in ceea ce-l priveste pe fiul sau, Alex, care a inceput de cateva zile facultatea in Boston.
Dupa ce a terminat Colegiul Sedbergh din Anglia, Vanghelie jr. s-a dus si mai departe de casa, pentru studiile universitare. In Massachusetts, mai exact, la Suffolk University din Boston.
Pentru a-l tine la aceasta institutie, primarul trebuie sa scoata din buzunar, anual, cel putin 50.000 de dolari, numai pentru a acoperi taxele de studiu. Dar asta nu e tot!
Pentru ca nu vrea sa stea in campus, cu toti ceilalti studenti, primarul i-a inchiriat un apartament intr-un complex rezidential din centrul Bostonului.
Piscina interioara, cafenea pe terasa, parcare si mobilier luxos si modern � iata cu ce se lauda proprietarii complexului unde, de cateva zile, locuieste si fiul primarului, dupa cum singur a anuntat pe Facebook zilele trecute."

Cred ca se explica de ce nu prea sunt loteristi in Boston. Nu le place cartea! :P
Multumesc! Iti spun "multumesc", pentru ca mi s-a spus pe forum sa spun asta cat mai des, pana la punctul cand fraza are aceeasi valoare cu declaratiile de iubire ale liceenilor din filmele americane despre Valentine.
Reply With Quote
Old 02-03-2015, 12:49 AM
Corina M Corina M is offline
Forumar fidel
Profesor

Nu e singura odrasla trimisa la scoala pe bani furati: http://www.revista22.ro/cristian-sim...dza-52326.html

Ma bucur ca cel putin nu mai contribui la asa ceva. Iar daca tot se gaseste unul sa ne ceara cate 10 euro, poate se gaseste careva sa faca o cheta in bezina sa le dea foc la toti hotii - ma bag si eu cu cateva galoane.
10/15/12 Medical visit at Regina Maria
10/16/12 Interview at US Embassy, Bucharest.
03/28/13 Entry in US & get the permanent resident status.
Reply With Quote
Old 02-03-2015, 01:53 AM
oxigen oxigen is offline
Profesor
Forumo-dependent

Eu vorbeam mai mult despre Boston decat despre politicienii romani. A inceput un nou semestru, si iar am de-a face cu studentii de Boston, si iar ma intreb daca s-a scos iodul din sare. Si deodata iar mi se reaminteste ca la Boston se vand diplome pentru toti idiotii, mai natangi decat studentii mei. Si daca la Boston sunt scoli pentru toate buzunarele si IQ-urile, imi pot imagina cum e in orashe mai putin laudate.
De exemplu, imi musc degetele ca sa nu scriu fetei aleia bucuroase ca "a intrat la masterat" cam cat valoreaza masteratul ei. Gen, a fost competitie pe locuri?
Ce e la Bucuresti e mai mult treaba celor din Bucuresti. Dar daca e sa vorbim de progenituri, as mentiona si pe doamna parlamentara scolita la Privata Romano-Americana (merge uns aici pe forum numele asta cocalaresc!) si James Madison University: ""Ma consider si eu o intelectuala pentru ca am terminat si eu o facultate, am facut un master. Voi, presa, ati facut aceasta departajare intre oameni simpli si intelectuali. Acesti oameni intelectuali nu au caracterul si dorinta de a se integra in viata unui partid. Intelectualii au impresia ca le stiu pe toate, ca sunt mai presus decat conducerea unui partid, decat membrii unui partid. Poate ca noi, astia din partid, nu avem cultura lor, dar ei nu au caracterul si dorinta de a se integra in viata unui partid." Dar hai ca iesim din sfera New England...
Multumesc! Iti spun "multumesc", pentru ca mi s-a spus pe forum sa spun asta cat mai des, pana la punctul cand fraza are aceeasi valoare cu declaratiile de iubire ale liceenilor din filmele americane despre Valentine.
Reply With Quote
Old 02-04-2015, 05:29 PM
MichaelaVA's Avatar
MichaelaVA MichaelaVA is offline
Forumar fidel
Aspirant

Beizadelele burgheziei rosii vin la scoli inalte in SUA pentru ca asa este la moda... Exact cum, in trecut, era la moda sa-si trimita aristocratii odraslele la facultatile din Paris si Viena. Alte vremuri, alte destinatii... Cam asa se vede de la mine.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules