Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Detroit

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-27-2014, 04:11 PM
adi73bv adi73bv is offline
Junior Member
Bobocel

Default Warren

Un salut la toti, vroiam sa intreb daca este cineva prin zona ? Noi o sa ajungem peste doua luni in Warren si as fi vrut cateva informati utile despre zona . va nultumesc
Reply With Quote
Old 11-21-2014, 03:29 PM
Anca2102's Avatar
Anca2102 Anca2102 is offline
Junior Member
Bobocel

Buna! Sper, daca trecem de interviu, noi sa ajungem prin zona. Prin Clinton Township... dar mai avem in pas...probabil in decembrie.
Succes si daca ai timp poate ne povestesti cum e viata acolo.
Reply With Quote
Old 11-21-2014, 04:56 PM
Musashi Musashi is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: �There's no such thing as "for sure". That's the only sure thing I do know.�
Question Detroit?

Quote:
Originally Posted by Anca2102 View Post
Buna! Sper, daca trecem de interviu, noi sa ajungem prin zona. Prin Clinton Township... dar mai avem in pas...probabil in decembrie.
Succes si daca ai timp poate ne povestesti cum e viata acolo.
Doar curiozitate personala, de ce mergeti acolo? Este considerata printre cele mai periculoase zone din America...
Reply With Quote
Old 11-21-2014, 05:29 PM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by Musashi View Post
Doar curiozitate personala, de ce mergeti acolo? Este considerata printre cele mai periculoase zone din America...
Periculos e in Detroit, mai putin in suburbii. Dar ce m'ar speria pe mine e depresia economica in special nivelul somajului. Chiar si daca ratiunea e ca aveti cunostiine care va vor ajuta la inceput, nu as pune radacini acolo.
Reply With Quote
Old 11-22-2014, 12:55 AM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Uneori e mai bine sa mergi in necunoscut dar undeva unde sa fie joburi decit la cunostinte dar unde economia e jos de tot.
Old 11-22-2014, 07:42 AM
Anca2102's Avatar
Junior Member
Bobocel

Noi in Clinton Township avem prietenii la care o sa stam la inceput. Apoi mai vedem... eu as vrea intr-o zona mai calduroasa.....
Reply With Quote
Old 11-22-2014, 04:30 PM
adi73bv adi73bv is offline
Junior Member
Bobocel

Buna, Noi suntem in Warren de 8 luni, sunt destul de multi romani in zona asta. Acum depinde ce vrei sa lucrezi aici. Daca ai vre-o specializare in domeniul auto ai multe sanse pt. ca totul se invarte aici in domeniul auto.
Reply With Quote
Old 11-23-2014, 06:10 PM
Anca2102's Avatar
Junior Member
Bobocel

Sper sa gasim si noi ceva! Eu am emotii cu interviul, deocamdata! Apoi, daca trecem cu bine de el, trecem la alt capitol cy emotiile. Sper sa auzim toti numai de bine! Multumim pentru informatii.

Last edited by Aramis; 11-23-2014 at 08:17 PM.
Reply With Quote
Old 11-24-2014, 12:01 PM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by Anca2102 View Post
Sper sa gasim si noi ceva! Eu am emotii cu interviul, deocamdata! Apoi, daca trecem cu bine de el, trecem la alt capitol cy emotiile. Sper sa auzim toti numai de bine! Multumim pentru informatii.
Go figure it out....sa nu spun ca cifrele astea's manipulate, milioanele care au abandonat sa caute job nu's incluse in ecuatie.
La noi somajul oficial e 5.8%, si e evident ca lucrurile nu merg bine. La 8.1% somaj, cu ierni grele, si criminalitatea din Detroit la doi pasi, sincer nu siu cine se poate gindi sa mearga acolo. O familie tinara s-au stabilit in Troy in urma cu 2 ani. El (cu masterat in chimie) a lucrat o vreme in constructii; ea, tot chimist si-a gasit cu mare greu un job de laborant, lucrind in schimburi. Dupa ce ajungi undeva, e dificil sa te relochezi, ca deja ai cheltuit parte din bani. Cind mai ai si joburi care nu's tocmai cautate aici, nu stiu ce sa spun.
A amina decizia pina dupa interviu, e strategia strutului.

http://www.bls.gov/web/metro/laummtrk.htm
Reply With Quote
Old 11-24-2014, 04:53 PM
Musashi Musashi is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: �There's no such thing as "for sure". That's the only sure thing I do know.�
Smile Hmm

Quote:
Originally Posted by Milie View Post
Go figure it out....sa nu spun ca cifrele astea's manipulate, milioanele care au abandonat sa caute job nu's incluse in ecuatie.
La noi somajul oficial e 5.8%, si e evident ca lucrurile nu merg bine. La 8.1% somaj, cu ierni grele, si criminalitatea din Detroit la doi pasi, sincer nu siu cine se poate gindi sa mearga acolo. O familie tinara s-au stabilit in Troy in urma cu 2 ani. El (cu masterat in chimie) a lucrat o vreme in constructii; ea, tot chimist si-a gasit cu mare greu un job de laborant, lucrind in schimburi. Dupa ce ajungi undeva, e dificil sa te relochezi, ca deja ai cheltuit parte din bani. Cind mai ai si joburi care nu's tocmai cautate aici, nu stiu ce sa spun.
A amina decizia pina dupa interviu, e strategia strutului.

http://www.bls.gov/web/metro/laummtrk.htm
Total de accord cu Millie, cel mai extraodinar lucru pe care il ai cand te muti in America este ca poti incepe fresh intr-un loc bun, repet ce am spus de zeci de ori, nu stiu de ce multi romani isi aleg locuri naspa cand America este asa de mare si cu atatea oportunitati. Interviul o sa il luati nu va faceti probleme, ar trebui sa va orientate undeva unde se gaseste de munca in domeniul vostru si nu mergeti pe principiul foarte gresit ca va descurcati voi acolo. Bafta!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules