Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2012, 01:28 PM
sandmir
Guest

Default Ajutaţi-mă să decid, da sau nu, SUA? Se merită?

Bună ziua, să ne trăiţi! Rog să ne ajutaţi, bine�nţeles dacă doriţi.
Am fost anunţaţi de către Greencard.md despre c�ştigul soţiei la DV2013. Am fost şi la interviu la Greencard.md.
Nu ne putem decide, să iniţiem procedurile pentru Visa sau nu? Suntem de baştină din or.Orhei, locuim �n mun.Chişinău, avem un copil de 7 ani, merge la şcoală, clasa 1. Ambii soţi lucrăm, avem serviciu bun, apartament. Dar ne mai g�ndim şi la SUA.
Ne sperie medicina şi �nvăţăm�ntul. Ne-am speriat tare c�nd am văzut costul serviciilor medicale. Cu lucru iar nu se ştie sigur cum nimereşti.
Dacă puteţi să-mi spuneţi la �nceput dacă vom beneficia de vre-o indemnizaţie pentru copil sau pentru noi p�nă la angajare? Merită să lăsăm totul aici şi să o luăm de la capăt!
Vă mulţumesc pentru că ne �nţelegeţi nedumerirea noastră şi vă rog să ne ajutaţi cu sfaturi bune. Multă sănătate şi numai bine vă doresc la toţi!
Reply With Quote
Old 09-11-2012, 01:36 PM
alex007's Avatar
alex007 alex007 is offline
Forumar fidel
Profesor

1. eu nu am auzit de siteul ala unde spuneti voi ca ati castigat, singurul site oficial unde va puteti inscrie si afla daca ati castigat este https://www.dvlottery.state.gov/esc/.

2. daca nu ati visat si imaginat cum ar fi sa traiti in US, nu stiti cum merg lucrurile acolo, nu sunteti hotarati sa o luati de la 0, va ganditi direct la indemnizatii pentru copil mai bine ramaneti acasa, nu vad de ce ati lua locul unui om care chiar isi doreste sa ajunga acolo daca voi nu sunteti hotarati.

3. daca aveti locuri de munca buna in tara, au mai zis si altii pe forum, trebuie sa va ganditii ca va va fi foarte greu sa ajungeti in US la nivelul la care sunteti acum la voi in tara.

4. US este o oprtunitate de care fiecare profita cum crede si stie el mai bine si isi face o viata noua.

este doar parerea mea personala.

Quote:
Originally Posted by sandmir View Post
Bună ziua, să ne trăiţi! Rog să ne ajutaţi, bine�nţeles dacă doriţi.
Am fost anunţaţi de către Greencard.md despre c�ştigul soţiei la DV2013. Am fost şi la interviu la Greencard.md.
Nu ne putem decide, să iniţiem procedurile pentru Visa sau nu? Suntem de baştină din or.Orhei, locuim �n mun.Chişinău, avem un copil de 7 ani, merge la şcoală, clasa 1. Ambii soţi lucrăm, avem serviciu bun, apartament. Dar ne mai g�ndim şi la SUA.
Ne sperie medicina şi �nvăţăm�ntul. Ne-am speriat tare c�nd am văzut costul serviciilor medicale. Cu lucru iar nu se ştie sigur cum nimereşti.
Dacă puteţi să-mi spuneţi la �nceput dacă vom beneficia de vre-o indemnizaţie pentru copil sau pentru noi p�nă la angajare? Merită să lăsăm totul aici şi să o luăm de la capăt!
Vă mulţumesc pentru că ne �nţelegeţi nedumerirea noastră şi vă rog să ne ajutaţi cu sfaturi bune. Multă sănătate şi numai bine vă doresc la toţi!
05/27/13 Medical Exam (Regina Maria)
05/29/13 Interview (Successful)
06/03/2013 OTP-LON-DUB-BOS
06/17/2013 SSN Arrived
07/13/2013 GC Arrived
Reply With Quote
Old 09-11-2012, 06:26 PM
cout3's Avatar
cout3 cout3 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Mah daca ati fost la greencard.md la interviu si v-au zis aia ca ati castigat stati acasa ca stati bine . Nu veniti incoa' ca va mananca astia cu tot cu fulgi.
Stati acolo cuminti ca e bine. Stiu ca va pare crud sfatu' da' documentati-va foarte bine inainte de a face miscari din astea life changing.
Reply With Quote
Old 09-11-2012, 09:03 PM
driverr driverr is offline
Membru
Invatzacel

Subscriu la cout3...)
Reply With Quote
Old 09-12-2012, 12:47 AM
AdrianT AdrianT is offline
Profesor
Forumo-dependent

greencard.ru era mai de incredere.
Reply With Quote
Old 09-14-2012, 02:35 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

I like to be in America:
http://www.youtube.com/watch?v=Qy6wo2wpT2k
Old 07-20-2014, 03:12 PM
ana_0189's Avatar
ana_0189 ana_0189 is offline
Forumar fidel
Aspirant

ha ha... si eu m-am inregistrat prin intermediul acestei firme, si cand m-au anuntat ca am castigat, eu am verificat mai intai informatia la consulat inainte de a ma bucura... coincidenta sau nu, dar nu m-au mintit!
ps. Onorariul lor nu e deloc justificat. Unicul ajutor pe care il ofera este faptul ca te informeaza despre urmatoarele etape, dar din forumul asta poti afla mult mai multa informatie, iar eu ar trebui sa lucrez 5 luni fara ca sa cheltui nimic ca sa-i platesc. Ei doar fac $ din nimic. Green-cardul e foarte pretios, dar nu ei il ofera.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules