![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() e prima data cand incercam si dorim mai multe informatii.. experiente din partea celor care au mai aplicat...cum a fost la interviu.. daca exista participanti care au castigat din prima si daca au primit vizele.. multumesc anticipat si multa bafta tuturor loteristilor ![]() am observat ca toti cei care au castigat la loterie au pe cineva in state...e obligatoriu acest lucru? trebuie neaparat sa ai pe cineva acolo ca sa primesti viza? Last edited by Aramis; 09-13-2011 at 07:12 PM. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Asa si eu,aplic anul acesta pentru prima data. Este trist ca eu am cam ramas singur (la 27 de ani) in Romania .
Mama ,tata si sormea au plecat de mult din Romania,asa ca acuma este randul meu sa ma alatur lor in America. Sa fie cu succes si bafta. Sper sa ne vedem la aeroport,zambind ca am scapat de tara asta nenorocita. ![]() ![]() Quote:
este egal cu 0,nu se uita daca ai mama tata frati unchi rude acolo. Esti tu singur si loteria. Se uita/uitau atunci cand te duci sa iti iei viza de america dar viza aia simpla nu cu loterie. La loterie nu ai nici o treaba. Last edited by Aramis; 09-14-2011 at 04:21 PM. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua, dragi forumisti !
Nu stiu daca postez unde trebuie..sunt noua pe aici; sper sa ma dumiresc in curand. Am o intrebare/nelamurire, asa ca m-am gandit sa aplez la dumneavoastra: vreau sa particip la loteria vizelor(pentru prima data), si nu stiu daca e bine la scriu la studii ''University degree'', avand in vedere ca sunt absolventa de facultate FARA diploma de licenta. Deci...nu am acel ''degree''. Oricum, din cate am inteles, trebuie sa ai neaparat diploma de bacalaureat, iar in cazul in castigi si esti chemat la interviu, tot diploma de bac. ti se cere. Ce ma sfatuiti? Adica, vreau sa fie totul ''fair'', ca sa nu mai spun ca poza care mi se cere imi da mari batai de cap- oricum, m-am informat in privinta asta(tot de aici) . Va multumesc si succes tuturor ! |
|
|||
|
|||
![]()
Buna Miranda,nici eu nu am inca diploma de licenta,si am scris -simplu diploma de bac .Ca si asa nu-i intereseaza cealalta.La interviu,daca e,poti veni si cu diploma de licenta...dar nu prea se uita la ea.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
multumesc mult pt raspuns...sper sa ne vedem cu totii pe pamant American
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Da si sa venim aici numai in vacante ![]() ![]() Am si eu o intrebare mica. Da imi cer scuze ca nu am cautat cat trebuie pe forum dar nu am gasit ![]() Anul acesta o sa depun si eu la loterie ,defapt prietena mea o sa depuna si intrebarea mea este daca depune ea noi trebuie sa fim casatoriti inainte de depunere sau dupa? Nu ca nu as vrea sa o iau de nevasta dar...... Ma gandeam ca daca depune ea si castiga sa ne casatorim daca a castigat. Merge? Last edited by Aramis; 09-14-2011 at 04:22 PM. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Stiu pe cineva care a facut asa cum vrei tu sa faci, acum ceva timp. El a castigat si s-a casatorit cu prietena lui dupa ce castigase la DV.A primt si ea viza dar dupa vre-o 2 ani si ceva.Era mai bine daca erati casatoriti cand aplicati. Un exemplu iti mai dau la mine, la momentul cand am aplicat pt viza de turit..eram casatoriti de 2 ani si tipul de la ambasada ne-a tras atentia.."eeei!..sunteti prospat casatoriti"dar mi-a dat viza si mie si copiilor...Sotul meu lucreaza aici in sua si cred ca i-a fost putin teama sa nu ramanem aici.Bine asta e un exemplu in fara DV..dar vreau sa punctez de fapt,ca daca li se pare ceva suspicios la ambasada ..te zapacesc cu intrebarile..asta e ideea. Succes tuturor celor care aplica anul asta.. Sa ne-a Dumnezeu sa ne vedem in avion... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
salutare,
am aplicat in oct 2010 pentru DV2012; in mai( cand s-a resetat ) nu am castigat, in schimb pe 15 iulie eu am primit vestea cea mare: castigasem. A aplicat si sotia ( avem si 2 kinderi ); ne asteptam sa avem interviul in februarie ( CN 20XXX );am trimis documentele la KCC in august 2011. Imi permit un sfat pentru cei ce aplica: documentati-va !aici, pe acest forum, inarmati cu rabdare, cititi si veti acumula informatii -atat de necesare unei persoane/familii care-si doreste sa emigreze in US. Fiti increzatori in sansa voastra dar si realisti: am/voi banii necesari sa plec?unde plec?Ma refer la cei care aplica pt prima data, asa cum am fost si eu.Succes.Si rabdare/
Case No.: 2012EU000020xxx Entered lottery: Oct. 2010 1st NL received: July 15th Papers to KCC: Aug 22th 2011 2nd NL received/Entry status checked: Medicals: 24 febr.2012 Interview Date: 27 febr.2012-successful Visa Pickup: 29 febr.2012 Flight: BUD-LAX, 05/02/12 SSN Arrived: 1 iunie 2012 GC Arrived: 30mai 2012 |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The New Healthcare Bill | Milie | Financiar | 41 | 04-09-2010 04:16 PM |