|
|
|||
|
|||
High school
Salut,
As avea si eu nevoie de o informatie.Noi(sotia,eu si copilul de 17 ani) am reusit sa gasim apartament in Brooklyn,unde vom ramane pe o perioada indelungata de timp si aici o sa luam residenza Desigur,copilul nostru trebuie sa isi continue studiile.Am sunat la district si ne`a zis ca trebuie sa sunam la sfarsitul lui august ca acum toate scolile(high school) sunt inchise.Si atunci o sa il programeze ca sa vada actele si sa decida scoala. Problema este alta,stiti cumva niste:english course for student free in brooklyn(si pentru noi,nu numai pentru studenti) sau chiar cu bani .Ar trebuie o luna,pana va incepe scoala ca dupa el o sa invete repede la scoala,si dupa va trebuie sa mergem noi la cursuri Va multumesc anticipat |
|
||||
|
||||
�ncearcă link-ul ăsta http://maps.google.com/maps?client=o...&cd=1&resnum=1
|
|||
|
|||
Fiul meu a scris...
Mc mult Aramis. Doar de 2 saptamani am ajuns in NY si deocamdata nu am net.Mai prind cate un binevoitor care isi lasa reteaua neprotejata si intru cu laptop-ul O sa-mi scriu si eu primele impresii ... |
|
||||
|
||||
La cea mai apropiata biblioteca sunt cursuri gratuite de engleza.
Bine ati sosit!
|
|||
|
|||
incearca aici:
http://www.riversidelanguage.org/
|
|||
|
|||
International baccalaureate?
Buna ziua!
Suntem proaspeti "vizati" (in pasaport - 2 adulti si un adolescent de 17 ani), iar pana in 15 iulie 2010, speram sa ajungem in USA. Ne gandim sa ne stabilim undeva prin Metro Atlanta sau, chiar in Charlotte, NC. Am cautat pe o multime de site-uri , dar nu am gasit, ceva concret, despre transferul (oportunitatea) ca un adolescent ce termina clasa a XI-a la un liceu francofon (specialitate bilingv franceza) si care nu mai are materii reale incepand din clasa a XI-a, catre un liceu cu bacalaureat international. Daca exista cineva care ne-ar putea oferi cateva sfaturi utile, il rugam sa ne sprijine. Cu multe multumiri , Claudiu |
|
||||
|
||||
eu iti spun cum a fost la mine.
in clasa a XI-a am ajuns. am fost la un liceu cu profil real in Romania, mi-au recunoscut toate cursurile, mi-au spus pentru diploma ce cursuri trebuie sa iau in continuare si am dat cateva examene in clasa a XII-a. nu a fost nimic complicat. dar nu am avut pretentii la liceu.echivalarile le-au facut cei de la liceu. mai complicat a fost ca in al doilea semestru m-am intors in Romania si a trebuit sa umblu pe la Bucuresti la ministerul educatiei, sa dau diferente la toate cursurile pe care nu le-am facut in primul semestru. in clasa a XII-a m-am intors tot aici.
|
|||
|
|||
Quote:
Nu uitati sa aduceti cu voi dovezi ale activitatii extrascolare, de orice fel. Mai jos e linkul la board of education in GA si SC: http://www.doe.k12.ga.us/ci_services.aspx http://ed.sc.gov/agency/stateboard/C...ity/ Trimiteti email la ambele, ori unde va hotariti sa mergeti. Nu aminati prea mult pt ca scolile incep f devreme in sud. |
|
|||
|
|||
Respect si multumiri!
Multumesc!
In urma studiilor pe diverse site-uri, am dat si de ibo ... asa am aflat ca un an de studiu pentru finalizare cu IB, costa 9000 USD. Pentru incertitudinea inceputului, este putin cam scump. Ne gandeam, la urmatoarea varianta: sotia si fiul sa se reintoarca in Romania, iar tot, pana in 6 luni, sa revina in USA; fiul sa finalizeze cu bacaluareat in Romania, recunoscut in UE si, dupa cate am dedus si in USA (eventual cu cateva examene diferenta). Toate cheltuielile, nu ar ajunge la cele pentru un an de high school cu IB. Dar, nu e o decizie finala, mai ales dupa informatiile voastre. Daca puteti sa ne dati mai multe informatii, din experientele proprii, ne-ar putea ajuta sa luam decizia finala intr-un timp, relativ, scurt, astfel incat sa fim in "termen" cu, eventuala, depunere de documente. Informatiile transmise sunt valoroase ... Multumesc Josephine, Multumesc Milie. Respectele noastre! |
|
|||
|
|||
Quote:
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|