![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa merg in Romania in septembrie cu copilul care atunci va avea 8 luni.
Am gasit bilete cu Delta, 830 de dolari cu escala in NY. Am inteles ca pt copil pe portiunea internationala trebuie sa platesc un procent de 10% din valoarea biletului. Inca nu am cumparat biletele pt ca nu stiu exact cum se procedeaza, online nu am posibilitatea de a adauga copilul, trebuie sa sun la ei? De asemenea as aprecia orice sfaturi legate de calatoria cu un copil mic (cum transport car seat-ul, caruciorul, mancare, etc). Stiu ca imi trebuie si procura din partea tatalui pt a scoate copilul din tara. Pot sa iau car seat-ul cu mine in avion? De asemenea vreau sa ii fac pasaport romanesc si certificat de nastere, dc aveti experienta legata de aspectul acesta.. Stiu ca trebuie sa ii fac vaccinul acela pt TBC, pt ca Romania este o tara cu incidenta foarte mare la aceasta boala. Cu cat timp inainte trebuie facut? Am ales un zbor de noapte, cu o singura escala in NY (am mai mers o data cu Delta anul trecut si mi s-a parut relativ mai usor fata de un zbor de cosmar cu doua escale pe care l-am avut alta data). Ma gandesc ca e mai usor si pt bebe, el doarme toata noaptea de obice. Va rog, astept impresii legate de orice aspect, poate e ceva ce mi-a scapat mie.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
cum e aici de exemplu http://airfare.com/ Biletele le-ai gasit online sau prin agentie ? eram doar curio pe ce website te-ai uitat online ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Biletele le-am gasit pe site-ul companiei delta
http://www.delta.com/ si nu au nici o optiune pt infants (asa cum am gasit pe alte site-uri).
|
||||
|
||||
![]()
Uite ce am gasit pe site-ul celor de la delta (poate ajuta - in caz ca nu ai dat deja de informatia asta)
http://www.delta.com/planning_reserv...ting/index.jsp dar in rest nu am idee ce si cum cind calatoresti cu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, informatiile acelea le-am citit si eu. De fapt am puricat bine site-ul, dar tot nu am reusit sa aflu ce trebuie sa fac, de aceea cred ca voi suna, pt ca vreau sa cumpar biletele cat mai repede, mi se pare un pret foarte bun.
Edes, tu in ce oras stai? Noi am vrea sa ne mutam in Ft Lauderdale la sfarsitul anului, am mers sapt trecuta si ne-a placut f mult orasul, plus comunitatea foarte mare de romani.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
K ![]() Poate apare cineva cu un sfat din proprie experienta despre calatoritul cu bebi. citind pe Delta - ma gindeam ce e aiurea e ca daca nu e nici un scaun liber tehnic cam stai cu bebi in brate tot timpul zborului ..... |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
E o comunitate destul de maricica. Suntem si pe aici citiva romani "chefuitori" |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cateva sfaturi legate de calatoria cu bebelusi: carutul il iei cu tine,cand verifici biletele ceri carutul la coborare din avion unde faci escala si mergi cu carutul pana la urcare in avion si acolo este bine sa amintesti ca vrei carutul unde faci escala si il vrei la coborare din avion ,sa nu il trimita in cala,eu asa ma facut dar am si patit sa-mi fie trimis carutul la bagajele de cala si cand am facut escala sa trebuiasca sa umblu prin aeroport dupa el sa-l recuperez
![]() Carutul nu este socotit bagaj,nici patutul,noi nu am platit nimic pt patut cand am venit in USA. Poti avea 2 bagaje de mana,unul pt tine si unul al bebelusului,unde poti lua ce mancare vrei,ce ai nevoie,inclusiv termosul cu laptele cald al copilului,borcanase de mancare,iaurt,tot ce ai nevoie,eu am avut 2 bagaje pline cu mancare,haine,jucarii,o nebunie totala,ca am mers in ianuarie acasa,aici este vara(Florida) si am mers in tara unde era iarna,plus jucarii sa nu ne plictisim ca deja suntem mari,2 anisori.Nimeni nu iti varsa laptele asa cum auzisem din tara(Romania)( noi am venit in state cand Bria avea 10 lunisoare,deci am 2 drumuri la activ si nu am avut probleme) ca nu te lasa in avion cu lichide sau apa copilului din biberon,apa plata primesti in avioN. Ai zis ca vrei sa iei scaunul cu tine,poti sa il iei pana la avion,acolo o sa ti-l puna bine ei pana la aterizare,cei care au copii mici au locuri speciale,pt ca vei primi un cosulet unde sa-l pui pe cel mic,este un spatiu mai mare unde sa ai loc si tu si copilul,cosuletul il pune in fata ta deci esti cu ochii tot timpul pe cel mic,Eu am luat carutul ,pt ca intre avioane am putut sa culc copilul,nu am stat cu ea in brate,am putut sa pun o geanta in carut ,deci nu am avut de carat prea multe. Daca mai ai intrebari poti sa-mi scrii pe privat sau sa-ti dau nr de tel sa ma suni ,stiu cum este ca asa am fost si eu,nu stiam la ce sa ma astept . Sa nu uit,din Europa pana in tara cred ca vei merge cu avioane mici,eu asa am mers de 3 ori si m-au pus la geam(ceea ce am observat ,este ca pe femeile cu copii le-au pus la geam),este frig si curent in acele avioane si nu il vei tine in brate pe cel mic,sa fi pregatita cu o caciulita si pulavaras,eu nici apa nu am baut ca sa nu am nevoie sa merg la toaleta,imi adormise in brate,asa ca am suferit 3 ore pana in Bucuresti. |
|
|||
|
|||
![]()
Am scris gresit legat de calatoria in avioanele mici,IL VEI TINE IN BRATE PE CEL MIC.
Poti avea la tine si medicamente,eu am avut motrin in caz ca va fii agitata sau o dor maselulete si acum am invatat sa am si in caz de diaree,eu am facut cand am venit inapoi in state ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Suna ieftin in Romania, multe minute gratuite. | info77 | Mica publicitate - oferte si cereri | 9 | 11-30-2010 03:07 AM |
Taxe vamale romanesti - info pentru rezidentzii permanentzi | Cezar | Intre doua lumi - despre repatriere | 7 | 11-03-2004 03:45 PM |
Regimul vamal asa cum ne intereseaza pe noi ca si calatori. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 01-14-2004 06:36 PM |