|
|
|||
|
|||
Key West
Pentru cei care ajung in Miami, si sunt dispusi sa mai faca 150 mile, recomand Key West, care se dovedeste a fi cel mai sudic punct al USA. E o insula destul de draguta, cu toate felurile de sporturi acvatice posibile, divertisment, si viata traita la maxim
|
|
||||
|
||||
Daaaaaa, e foarte fain acolo , merita stat cateva zile bune. Atmosfera e super faina, zici ca esti in vama, casute vechi din lemn , apele excelente, merita de mers la toate activitatile alea de acolo , nu sunt asa scumpe , parca vreo 120 150 de para pt cayac snorekeling(e aia de mergi sa vezi pesti , nu scufundari asemanator), ski jet, si para sailling (te dai cu parasuta legat de salupa super fain ) . Mancare buna si parca mai ieftina un pic ca la miami. Oricum super fain acolo , am zis ca o sa mai mergem odata , da numa acolo , fara miami , drumu pana acolo e infiorator, numa morti la volan , iti vine sa ii dai de pe strada afara, da e bine ca nu prea e politie multa la dus si poti depasi aproape pe oriunde . Drumu e destul de fain in rest , e un pod lung de 8 mile unde poti sa gonesti .
|
|||
|
|||
Quote:
Cazare puteti gasi la http://www.casamarinaresort.com/, destul de dragut. |
|
||||
|
||||
noi cand am fost am gasit pachet complet caiac/snorekeling/ski jet/parasailing pe la 120 maxim nu mai retin exact, daca sunt doritori pot cauta iar site-ul. Numa ca noi am ajuns dupa 10 cand se pleca si am facut numa snorekeling si parasailing , am fost de treaba ne-au dat bilete la astea 2 in schimbu tichetului nostru.
|
|||
|
|||
Am auzit si eu ca zona este foarte frumoasa, si am vazut doar fotografii cu aceasta zona, dar am auzit de la cineva care a fost pe acolo, ca este foarte cald , si aerul foarte umed, ceea ce iti creeaza un mare disconfort.
|
|
||||
|
||||
suna bine!
noi ajungem la sfarsit de septembrie in Florida; asa ca mai in toamna-iarna...e la fel de fain si merita vizitat? sau mai bine asteotam pana la anul? |
|
||||
|
||||
Quote:
Personal mi-a placut mai mult Orlando decat Miami, dar n-am reusit sa vedem tot ce era de vizitat in zona, asa ca mai mergem Ca obiective turistice, la Miami eu am remarcat Memorialul Holocaustului, gradina botanica, Muzeul Evreilor, Lincoln Road - un bulevard cu magazine, restaurante si cafenele si Bayside Marketplace si, bineinteles - plajele minunate! Key West este un paradis tropical, care merita toti banii. Am inteles ca plajele sunt artificiale acolo, nisipul este adus de la Miami. Apa are o culoare verde, foarte interesanta si e atat de calda si fara valuri, incat ai impresia ca esti in piscina. Povestea caii ferate din Key West este inedita: http://www.flaglerkeys100.com/key-west-history |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|