![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pentru cei care ajung in Miami, si sunt dispusi sa mai faca 150 mile, recomand Key West, care se dovedeste a fi cel mai sudic punct al USA. E o insula destul de draguta, cu toate felurile de sporturi acvatice posibile, divertisment, si viata traita la maxim
|
|
|
||||
|
||||
|
Daaaaaa, e foarte fain acolo , merita stat cateva zile bune. Atmosfera e super faina, zici ca esti in vama, casute vechi din lemn , apele excelente, merita de mers la toate activitatile alea de acolo , nu sunt asa scumpe , parca vreo 120 150 de para pt cayac snorekeling(e aia de mergi sa vezi pesti , nu scufundari asemanator), ski jet, si para sailling (te dai cu parasuta legat de salupa super fain ) . Mancare buna si parca mai ieftina un pic ca la miami. Oricum super fain acolo , am zis ca o sa mai mergem odata , da numa acolo , fara miami , drumu pana acolo e infiorator, numa morti la volan , iti vine sa ii dai de pe strada afara, da e bine ca nu prea e politie multa la dus si poti depasi aproape pe oriunde
|
|||
|
|||
|
Quote:
Cazare puteti gasi la http://www.casamarinaresort.com/, destul de dragut. |
|
|
||||
|
||||
|
noi cand am fost am gasit pachet complet caiac/snorekeling/ski jet/parasailing pe la 120 maxim nu mai retin exact, daca sunt doritori pot cauta iar site-ul. Numa ca noi am ajuns dupa 10 cand se pleca si am facut numa snorekeling si parasailing
|
|||
|
|||
|
Am auzit si eu ca zona este foarte frumoasa, si am vazut doar fotografii cu aceasta zona, dar am auzit de la cineva care a fost pe acolo, ca este foarte cald , si aerul foarte umed, ceea ce iti creeaza un mare disconfort.
|
|
|
||||
|
||||
|
suna bine!
noi ajungem la sfarsit de septembrie in Florida; asa ca mai in toamna-iarna...e la fel de fain si merita vizitat? sau mai bine asteotam pana la anul? |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Personal mi-a placut mai mult Orlando decat Miami, dar n-am reusit sa vedem tot ce era de vizitat in zona, asa ca mai mergem Key West este un paradis tropical, care merita toti banii. Am inteles ca plajele sunt artificiale acolo, nisipul este adus de la Miami. Apa are o culoare verde, foarte interesanta si e atat de calda si fara valuri, incat ai impresia ca esti in piscina. Povestea caii ferate din Key West este inedita: http://www.flaglerkeys100.com/key-west-history |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|