Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Impresii din lumea larga > Forum de calatorii

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2008, 05:03 PM
nickFLorida nickFLorida is offline
Membru
Invatzacel

Default Key West

Pentru cei care ajung in Miami, si sunt dispusi sa mai faca 150 mile, recomand Key West, care se dovedeste a fi cel mai sudic punct al USA. E o insula destul de draguta, cu toate felurile de sporturi acvatice posibile, divertisment, si viata traita la maxim
Reply With Quote
Old 07-17-2008, 07:04 PM
P'aci's Avatar
P'aci P'aci is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Daaaaaa, e foarte fain acolo , merita stat cateva zile bune. Atmosfera e super faina, zici ca esti in vama, casute vechi din lemn , apele excelente, merita de mers la toate activitatile alea de acolo , nu sunt asa scumpe , parca vreo 120 150 de para pt cayac snorekeling(e aia de mergi sa vezi pesti , nu scufundari asemanator), ski jet, si para sailling (te dai cu parasuta legat de salupa super fain ) . Mancare buna si parca mai ieftina un pic ca la miami. Oricum super fain acolo , am zis ca o sa mai mergem odata , da numa acolo , fara miami , drumu pana acolo e infiorator, numa morti la volan , iti vine sa ii dai de pe strada afara, da e bine ca nu prea e politie multa la dus si poti depasi aproape pe oriunde . Drumu e destul de fain in rest , e un pod lung de 8 mile unde poti sa gonesti .
Old 07-18-2008, 01:55 PM
nickFLorida nickFLorida is offline
Membru
Invatzacel

Quote:
Originally Posted by P'aci View Post
Daaaaaa, e foarte fain acolo , merita stat cateva zile bune. Atmosfera e super faina, zici ca esti in vama, casute vechi din lemn , apele excelente, merita de mers la toate activitatile alea de acolo , nu sunt asa scumpe , parca vreo 120 150 de para pt cayac snorekeling(e aia de mergi sa vezi pesti , nu scufundari asemanator), ski jet, si para sailling (te dai cu parasuta legat de salupa super fain ) . Mancare buna si parca mai ieftina un pic ca la miami. Oricum super fain acolo , am zis ca o sa mai mergem odata , da numa acolo , fara miami , drumu pana acolo e infiorator, numa morti la volan , iti vine sa ii dai de pe strada afara, da e bine ca nu prea e politie multa la dus si poti depasi aproape pe oriunde . Drumu e destul de fain in rest , e un pod lung de 8 mile unde poti sa gonesti .
Ca sa vin cu ceva date mai exacte si in completarea ta,am sa zic ca snorkeling, e cel mai popular dintre toate e cam 80 $, si se merge de obicei la un "parc subacvatic"destul de fain, la vre-o cateva zeci de mile in largul Atlanticului spre Cuba. Poti vedea mii de pesti care inoata pe langa tine,si alte vietati surprinzatoare; vegetatie, alge, corali, cum numa acolo poti sa intalnesti. Para sailling, faci cu 40 $, si zic eu e o senzatie ff tare, pentru cateva zeci de minute, la cateva zeci de m deasupra oceanului. In rest total deacord cu P'aci. Absolut senzationala viata de noapte, cluburi, disko-uri, barulete, terase...mancarea, intr-adevar mai ieftina ca in Miami.
Cazare puteti gasi la http://www.casamarinaresort.com/, destul de dragut.
Reply With Quote
Old 07-18-2008, 06:50 PM
P'aci's Avatar
P'aci P'aci is offline
Forumar fidel
Loterist informat

noi cand am fost am gasit pachet complet caiac/snorekeling/ski jet/parasailing pe la 120 maxim nu mai retin exact, daca sunt doritori pot cauta iar site-ul. Numa ca noi am ajuns dupa 10 cand se pleca si am facut numa snorekeling si parasailing , am fost de treaba ne-au dat bilete la astea 2 in schimbu tichetului nostru.
Old 07-26-2008, 12:07 PM
Sorin_2002_ Sorin_2002_ is offline
Profesor
Forumo-dependent

Am auzit si eu ca zona este foarte frumoasa, si am vazut doar fotografii cu aceasta zona, dar am auzit de la cineva care a fost pe acolo, ca este foarte cald , si aerul foarte umed, ceea ce iti creeaza un mare disconfort.
Reply With Quote
Old 07-26-2008, 11:21 PM
diapunctc's Avatar
diapunctc diapunctc is offline
Profesor
Forumo-dependent

suna bine!
noi ajungem la sfarsit de septembrie in Florida; asa ca mai in toamna-iarna...e la fel de fain si merita vizitat? sau mai bine asteotam pana la anul?
Reply With Quote
Old 08-15-2014, 05:56 PM
MichaelaVA's Avatar
MichaelaVA MichaelaVA is offline
Forumar fidel
Aspirant

Quote:
Originally Posted by Sorin_2002_ View Post
Am auzit si eu ca zona este foarte frumoasa, si am vazut doar fotografii cu aceasta zona, dar am auzit de la cineva care a fost pe acolo, ca este foarte cald , si aerul foarte umed, ceea ce iti creeaza un mare disconfort.
Am fost de doua ori in vacanta in Florida toamna si vremea a fost superba. Odata am fost la Orlando la sfarsitul lui noiembrie, de Tahnksgiving Day si am prins doua zile de 85F si inca cinci de 70 -75F. Vreme numai buna pentru vizitat zona! Altadata am fost in septembrie si erau 100 - 110F la amiaza, dar dimineata la 7,00 si seara la 9,00 era o vreme grozava pentru piscina.

Personal mi-a placut mai mult Orlando decat Miami, dar n-am reusit sa vedem tot ce era de vizitat in zona, asa ca mai mergem Ca obiective turistice, la Miami eu am remarcat Memorialul Holocaustului, gradina botanica, Muzeul Evreilor, Lincoln Road - un bulevard cu magazine, restaurante si cafenele si Bayside Marketplace si, bineinteles - plajele minunate!

Key West este un paradis tropical, care merita toti banii. Am inteles ca plajele sunt artificiale acolo, nisipul este adus de la Miami. Apa are o culoare verde, foarte interesanta si e atat de calda si fara valuri, incat ai impresia ca esti in piscina. Povestea caii ferate din Key West este inedita:

http://www.flaglerkeys100.com/key-west-history
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules