|
|
|||
|
|||
am uitat sa introducem codul de bare in plic
sotul a uitat sa introduca codul de bare in plicul trimis,dar am scris pe fiecare foaie nr de caz. se mai poate face ceva? putem fi exclusi? banuiesc ca nu stie nimeni sa-mi raspunda pt ca n-a facut nimeni prostia asta. ce mai la deal la vale...
|
|
||||
|
||||
Este pt prima oara cand au trimis codul acela de bare, din cate am inteles eu. Cel mai bine e sa iei legatura cu cei de la KCC si sa le spui ca ai uitat sa atasezi codul de bare formularelor si ei o sa iti spuna daca il mai poti trimite sau nu.
Mult succes si sa ne vedem la ambasada!
|
||||
|
||||
Greselile si omisiunile loteristilor din "promotia 200X"
Aici puteti sa va puneti greselile ce le-ati facut si sugestii pentru ca ele sa nu mai fie repetate de altii.
La fel nedumeririle si intrebarile pe aceasta tema. SUCCES pe viitor si mai multa atentie! Cezar |
|
||||
|
||||
Trimis: Lun Iun 14, 2004 2:24 am Titlul subiectului: completarea formularelor din plicul 1
-------------------------------------------------------------------------------- Dragi loteristi, de fiecare data cand citesc pe forum despre completarea formularelor din plicul 1 ma trec toti fiorii pentru ca stiu ca am mai gresit cate ceva. A FOST CINEVA DESCALIFICAT VREODATA PENTRU CA A COMPLETAT CU MICI GRESELI? misoti _________________ "I prey every day, not for a better world... But for better people!" |
|
|||
|
|||
Misoti, depinde cit de mici sint greselile. De exemplu, noi am uitat sa completam pe formulare de cite ori am fost casatoriti, socotind si situatia actuala. La interviu Gabi Szabo ne-a intrebat frumusel despre treaba asta si ne-a pus formularele in fata ca sa completam respectiva rubricutza, unde am pus cite un unu. Am mai citit pe forum ca intr-un caz cineva a completat gresit ceva si tot la interviu, Gabi a scris deasupra cu pixul ce trebuia.
Asa ca nu te stresa. Important este ca sa nu fi persecutat refugiatii haitieni :P sau sa nu fii condamnata pentru cine stie ce fapte. Dragos
|
||||
|
||||
Uitati aici inca o posibila greseala in completarea formularelor: la DS-230 part I ,pct.23 :languages spoken or read-orice altceva ,dar fara englza ,in schimb la tot la DS 230 part II ,pct 34 "were you assisted in completing this application " spun ca nu ca sa nu mai dau alte explicatii . ,deci o logic ar fi o neconcordanta ca sa nu spun minciuna ,in fine n-o fi asa de urata treaba , mai ales ca exista si dictionare
|
|
||||
|
||||
Greselile mele :(
Am trimis primul plic catre KCC Joi 24 Iunie 2005.
Spre necazul meu a trebuit sa dau cu pasta corectoare in formularele respective de vreo 4 ori. Dau vina pe emotii, pe graba, insa e de neacceptat ce am facut. Si in plus (cireasa de pe tort), nu am completat numele solicitantului (al meu in cazul de fata) pe cele 2 poze tip pasaport (din fata si semi-profil). Asa ca acum ma cam dau cu capul de pereti . Asta e!!! Totusi am sunat la KCC si tipii de acolo au spus "No problem !". Asa sa fie?, sau au incercat si ei sa fie diplomati si sa nu distruga, nici macar, telefonic visele cuiva.Poate poate... Intrebare: cam in ce interval de timp se primesc raspunsurile de la KCC? Ma refer la programarile la interviu. Cu Dumnezeu inainte! |
|
||||
|
||||
Cel de al doilea plic il vei primi cu 4-8 saptamani inainte de data interviului, care va fi probabil prin luna decembrie.
Succes !
|
||||
|
||||
Multumesc Shaguna
Pana atunci o sa-mi rod si unghiile de la picioare...
Cum spuneau si altii: asteptarea te omoara. In cazul in care nu esti selectat pt interviu cred ca nu se primeste nici o instiintare... Ma insel? __________________________________________________ _________ Cu Dumnezeu inainte! |
|
|||
|
|||
interviu
Daca nu esti selectat pentru interviu nu primesti nici o instiintare.
Display Modes | |
|
|