![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]() Este interesant sa avem o statistica pentru aceasta intrebare.
|
|
||||
|
||||
![]() eu aplic de pe vremea cind se trimitea prin posta, in plic, o scrisorica ticluita de manuta ta ... si cu poze. N-am trimis atunci cind se cereau poze semiprofil. Nu mai stiu de ce. Stiu ca intr-un an plecam intr-o delegatie sau concediu si am lasat plicurile la cumnata-miu sa mi le puna la posta. N-as baga mina in foc ca le-a trimis, dar el asa mi-a spus. Am aplicat in toti anii de cind este electronic - doar ca mi-a fost mai greu cu pozele. Modificari de componenta familie, etc.
Cred ca sunt multi ani, poate zece. Iar anul care m-a facut cistigator se poate sa fi fost ultimul daca nu cistigam. Ma cam saturasem. De aia cred ca nici nu sunt la voi pe forum de mult timp. Cred ca eram cam invidios pe cei ce cistigau in jurul meu - pe care nici nu stiu de unde sa-i mai iau. Mult noroc la toata lumea! |
|
||||
|
||||
![]() Eu am castigat din a doua incercare.
Poate sa para aiurea, dar fiindca nu eram sigur ca o sa ajung la interviu, din cauza CN-ului cam marisor, am aplicat si a treia oara. N-am mai avut noroc ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Eu am aplicat de 8 sau 9 ori iar sotul meu de 6 ori. Pana la urma am castigat eu.
Gianina
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Aplicat prima oara, si asta numai pentru ca era electronic (in primul an cind s-a introdus aplicarea pe net). Si cistigat. Dar cred ca mi-am cam mincat norocul cu cistigul asta.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Doamne`ajuta sa am si eu acelasi noroc al incepatorului
![]() multa bafta la toti!
|
|||
|
|||
![]() de pe vremea cand se trimitea scrisoare cu poza atasata..long time ago
![]() still waiting for ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Am aplicat de 2 ori si de 2 ori am castigat.Prima data in 1997, cu un Cn mic, nu mai tin minte dar am avut intreviul in Octombrie, nu m-am prezentat si am renuntat.A doua oara la insistentele unui prieten am aplicat in 2005 si am castigat din nou, in 2006 am ajuns in State.Repovestesc asta pentru ca sunt unii care mai cred ca nu este loterie, parerea mea este ca daca destinul tau este sa ajungi in America, ajungi fara prea mare efort.Eu nu mi-am dorit asta in mod special dar paraca am fost impins de la spate spre pasul asta.
|
||||
|
||||
![]() Joc la Loteria Vizelor din anul 1998 si am reusit anul trecut sa fiu printre castigatori ,chiar printre ultimii pot sa zic .Acum mi-a mai ramas un singur pas de facut si acela este Interviul . Sa avem Bafta Toti !!!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |