![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]() Companie americana in continua expansiune, cu sediul central in Florida si filiale in mai multe locatii internationale, ofera oportunitati de munca deosebite castigatorilor loteriei vizelor de imigrare pentru Statele Unite.
Oferta noastra se adreseaza exclusiv castigatorilor loteriei vizelor de imigrare in Statele Unite, cu studii superioare finalizate, pro-activi, sociabili, flexibili, care isi doresc un inceput promitator in aceasta tara. Pentru a aplica, aveti nevoie de :
Trimiteti toate cele necesare la adresa de email: [email protected] Succes! |
|
||||
|
||||
![]() Rog lasati si o descriere a jobului. De frica joburilor gen HerbaLife (care nu lasa nici o descriere, si de fapt te fac sa-ti pierd timpul de pomana), eu nici nu aplic pentru joburi care nu ma atrag prin insasi descriererea jobului.
Ca sa nu mai vorbim de riscul ID theft.
|
|||
|
|||
![]() Nu este vorba de un anume job. Compania este in continua dezvoltare, dupa cum am precizat, in companie lucreaza si romani, si sunt mai multe firme involved. Pentru o idee, va rog vizitati siteul www.necc.us. Exista filiale ale firmei si in Canada. Nu este nimic de genul Herbalife, in nici un caz o incercare de ID Theft.
Daca pe siteul mentionat veti consulta si pagina de cariere, sunt acolo postate doua joburi la care ati putea aplica direct. Joburile sunt in domeniul software, dar se cauta si profesionisti din alte domenii. Cu sinceritate, pot sa va spun ca firma este foarte interesata in a angaja oameni de calitate, foarte seriosi si capabili, cu studii superioare terminate, si care pot confirma, intr-un fel sau altul, ca sunt de incredere (de aceea si scrisorile de recomandare cerute). Mai multe informatii vi se vor da in functie de aplicatiile dumneavoastra. Sper ca aceste informatii va sunt de folos! |
|
||||
|
||||
![]() Mie nu mi se pare corect fata de aplicant. In primul rand el nu stie pentru ce aplica.
Iar in al doilea rand isi trimite datele personale unui potential angajator. Eu nu am auzit nicaieri in State sa ti se ceara inainte de interviu copie dupa viza de imigrare sau altceva de acelasi gen. Pare ilegal.
|
|||
|
|||
![]() OK
In primul rand , am precizat deja ca se cauta profesionisti pt domenii diverse(software, marketing, telemarketing, finance). Firma Necc Telecom este o firma de telecomunicatii cunoscuta in State, sunt foarte multi romani care lucreaza acolo; si mai multi romani sunt abonati la serviciile lor. In al doilea rand , sunt multi romani care castiga loteria dar pleaca fara a avea in State nici rude, nici prieteni, sau pe cineva care sa-i ajute. Ori faptul ca ei ar putea gasi un job bun, potrivit calificarilor lor, la o firma mare de acolo, inainte sa plece de aici, i-ar ajuta foarte mult. In al treilea rand, chiar si in cazul in care cineva trimite un CV pt un anunt postat pe websiteuri specializate in oferte de munca, aplicantul tot "isi trimite datele personale unui potential angajator", deci nu vad care este problema. Oricand aplici pt un job undeva, iti trimiti datele personale. Copia vizei este doar o masura de siguranta, intrucat nici angajatorul nu-si doreste sa piarda timp si resurse intervievand si angajand oameni care , sa zicem, nu au primit inca viza, sau de-abia si-au depus datele pt loterie. Este vorba de un ajutor reciproc, si nicidecum de ceva ilegal! Anuntul va aparea si in presa scrisa, si bineinteles, sunt invitati sa aplice doar cei cu adevarat interesati. |
|
||||
|
||||
![]() OK, atunci si noi vrem o masura de siguranta, ce zici?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Ce faci atunci? Ai dai papucii?? A, poate ca vezi pe CV-ul lui ca nu are diploma si atunci nu-l mai chemi la interviu... Filiala in Phoenix are firma?
http://www.flickr.com/photos/mirceagoia - poze din Romania si America http://www.jiuvalley.com/video - scurt metraj http://www.myspace.com/mirceagoia - ca tot e la moda social-networkingul http://www.readwriteweb.com/archives...in_romania.html - starea Web 2.0 in Romania |
|
|||
|
|||
![]() Buna ziua tuturor!
Am trimis celor vizati feedback-ul primit pe forum, rezultatul fiind o modificare a anuntului. L-as fi modificat pe cel initial, dar nu am reusit sa gasesc vreun buton "edit" pe acolo. Anuntul este acesta: "Companie americana in continua expansiune, cu sediul central in Florida si filiale in mai multe locatii internationale, ofera oportunitati de munca deosebite, in diferite domenii, castigatorilor loteriei vizelor de imigrare pentru Statele Unite. Oferta noastra se adreseaza exclusiv castigatorilor loteriei vizelor de imigrare in Statele Unite, cu studii superioare finalizate, pro-activi, sociabili, flexibili, care isi doresc un inceput promitator in aceasta tara. Pentru a aplica, aveti nevoie de :
Succes!" S-a decis sa se ceara copie dupa viza, intr-adevar, dupa ce se va face o oferta concreta. In afara de acest aspect, romanii sunt preferati, si mai ales cei care nu au plecat inca din tara si care au castigat loteria. Motivul principal este acela ca firma este multi-etnica, dar majoritatea este formata din romani. Cel care a pus bazele companiei este roman(Daniel Popa). Si intr-adevar, romanii sunt considerati ca fiind mult mai motivati si muncitori decat altii. Daca nu au plecat inca din tara, le este mai usor sa se stabileasca acolo unde le cere firma, in cazul in care sunt angajati. Alte motive nu-mi sunt cunoscute mie. Studiile superioare sunt o cerinta "sine qua non" a firmei-mama din State, asa ca nu exista posibilitate de modificare a anuntului cu privire la acest aspect. Recomandarile sunt, din nou, o masura de siguranta, dat fiind faptul ca s-au inregistrat pana acum cazuri de "neseriozitate". Multumesc pentru comentariile voastre, ne-au ajutat si pe noi sa luam in vedere anumite probleme. |
|
|||
|
|||
![]() Inca ceva...
Cat despre "bonusul" pt referral... ![]() That's all. Am decis sa va si raspund pentru ca este un anunt serios si ar fi fost pacat sa fie tratat altfel. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Am trimis actele solicitate la adresa de e-mail. Momentan ..nimic nici macar confirmarea de primire.
Mai astept !! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 06:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 06:48 PM |
![]() |