Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

AOS, Extrasm 21 Dec.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-16-2006, 02:01 PM
bignose bignose is offline
Junior Member
Bobocel

Default AOS, Extrasm 21 Dec.

Sunt programat la interviu la 21 dec.

In plicul 2 nu-mi este specificat ca neaparat trebuie sa ai un AOS dar cum vad pe forum fiecare sse duce cu AOS...as dori sa intrewb este ceva formular special pe care trebuie sa-o completez?

Bani pe care trebuie sa am pe cont cat trebuie sa fie aproximativ? $5000 e de ajuns? Eu vreau sa fac contul acum....oare e o problema ca contul este nou?\

10x
Reply With Quote
Old 11-16-2006, 02:05 PM
mav116's Avatar
mav116 mav116 is offline
Forumar fidel
Profesor

bignose, nu am inteles intrebarea? nu stii ce e un AOS?
Vezi ca este categoria aia Affidavit of Support - I134 si acolo citesti totul despre asta.
Poti sa iti faci contul acum, dar daca te intreaba de ce abia acum si de unde provin banii trebuie sa ai un raspuns plauzibil. Nu exista o suma fixa pe care trebuie sa o ai in cont. Ramane la aprecierea ofiterului consular sa stabileasca asta. Dar daca faci rost de AOS, 5000 sunt de-ajuns
Old 11-16-2006, 02:43 PM
Junior Member
Bobocel

hai ca reformulez intrebarea...nu vreau sa am aos...am fost in USA 6 luni si stiu sa ma descurc....in acest caz cat bani trebuie sa am? si cat de mare problema e daca nu am aos pentru ca cum am vazut nu este necesar.

Mersi
Reply With Quote
Old 11-16-2006, 03:56 PM
mav116's Avatar
mav116 mav116 is offline
Forumar fidel
Profesor

pai nu e nici o problema daca nu ai aos, nu este o conditie sa ai. Am inteles ca daca vrei sa ai ca singur suport contul din banca ar trebuie vreo 10 mii(?) (sa ma corecteze careva daca gresesc). Ei nu cer neaparat AOS. daca ai sa citesti in scrisoarea 2 vei vedea ca oricare forma de suport e valabila sau o combinatie dintre ele. poti aduce evaluari pt proprietati daca ai asa ceva.
cu ce viza ai fost in state? vezi ca este un tip de viza cu care daca ai fost cu ea trebuie sa stai 2 ani in romania. Cauta ca a patit cineva luna trecuta asa.
Old 11-16-2006, 07:30 PM
Junior Member
Bobocel

cu viza de tip J1 am fost...si anul asta 3 luni si anul trecut...mai ii zice si program work and travel,
Reply With Quote
Old 11-16-2006, 07:53 PM
mav116's Avatar
mav116 mav116 is offline
Forumar fidel
Profesor

Quote:
Originally Posted by bignose View Post
cu viza de tip J1 am fost...si anul asta 3 luni si anul trecut...mai ii zice si program work and travel,
citeste thread-ul asta
http://paginaloteristilor.ro/for...ead.html?t=9977

e vorba de viza tip J1
ia legatura eventual cu persoana care a avut experianta: id-ul de aici e racasan200i si adresa de mail e aceasta: [email protected]

te sfatuiesc sa te interesezi din timp si sa mergi cu actele pregatite
Old 11-16-2006, 08:22 PM
crisz's Avatar
crisz crisz is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by mav116 View Post
5000 sunt de-ajuns
pentru o singura persoana
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules